En Büyük
Centipat
Daha fazla
- RAM
- 4 1600Mhz
- SSD veya HDD modeli
- 1 TB HDD
- Ekran kartı
- R7 M260
- İşlemci
- I5 5200U
Bilgisayarcı bana sormadan Windows 11 atmıştı. Bende dedim pek bir sorun olmaz, FIFA'yı yüklemiştim(19). Normal masaüstünde vs. yavaştı, kasıyordu fakat garip şekilde FIFA gayet akıcıydı ama ara ara droplar giriyordu stadiuma göre(Windows 11'in fazla RAM kullanımı var diye düşündüm). Bende Windows 10'a düşürdüm. Bilgisayarcı Windows 10'u attıktan sonra driverları kurdu ama ekran kartını kuramadı ama aygıt yöneticisinde vardı. Bende ilk başta direkt kendim Catalyst driveri kurdum (ChatGPT eski bir driverı kurmamı önerdi). Sonradan DDU ile safe modda sildim sonra yeniden kurdum. Şu anda PC hızlı fakat FIFA'ya girince 5-10 FPS alıyorum. GPU kullanımı da %20-30'larda.
Güncelleme: Sorun tam ekran modundaymış, GPU kullanımına bakarken oyun pencere moduna girdi oyun o sırada akıcıydı GPU kullanımına da bakınca %100'ü görüyordu şu an çerçevesiz pencere modunda hala kasma var biraz yine biraz daha akıcı.
Güncelleme: Sorun tam ekran modundaymış, GPU kullanımına bakarken oyun pencere moduna girdi oyun o sırada akıcıydı GPU kullanımına da bakınca %100'ü görüyordu şu an çerçevesiz pencere modunda hala kasma var biraz yine biraz daha akıcı.
Yanlışlıkla 2 kere aynı metni yazmışım k.b*
Yanlışlıkla 2 kere aynı metni yazmışım k.b*
Son düzenleme: