Çözüldü Windows 11'de kilitli metin dosyası nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

336024

Hectopat
Eski bilgisayarımdan aldığım metin belgelerini açamıyorum. Açmanın bir yolu var mı?

1708717291815.png

Çözüm
Dosya sahibini değiştirin.

Dosyaya sağ tıklayıp "Özellikler" dedikten sonra "Güvenlik" kısmından yapabilirsiniz.
"Sorumlu Seçin" var sağdaki pencerede. Oraya tıklayıp yine kendi kullanıcınızı seçin. O şekilde artık verebiliyor olacaksınız.
Yok hocam malım ben yapamıyorum

"Sorumlu seçin" var sağdaki pencerede. Oraya tıklayıp yine kendi kullanıcınızı seçin. O şekilde artık verebiliyor olacaksınız.

Bir de bu metin belgeleri hard diskte duruyor kilitli olduğu için bilgisayarıma da alamıyorum.

Son düzenleme:
Yapamadığınız kısmı tam olarak söylerseniz yardımcı olmaya çalışıyorum ancak nerede yapamadığınızı söylemeniz gerekiyor.

Nereye tıklamanız gerektiğini yazıyorum zaten size. Zorlanmanızı gerektirecek bir durum yok ki.

Nereye tıklamanız gerektiğini yazıyorum zaten size. Zorlanmanızı gerektirecek bir durum yok ki.

Mesela buradan hesabınızı seçin dediniz hangisi hesabım bilmiyorum desktopdan bir sürü var. Birkaç tanesini de denedim ona rağmen olmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-24 211918.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-24 211918.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran görüntüsü 2024-02-24 211943.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-24 211943.png
    61 KB · Görüntüleme: 25
Veriluminary sizin hesabınız değil mi? O listede aşağı indiğinizde hesabınızı görürsünüz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyerek deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı