Windows 11'de kısayol oluşturulmuyor

Berat Kalender

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, çalıştır'a açıyorum, "Shell: Appsfolder" yazıyorum, sonra açılan menüden örneğin Minecraft'ı seçiyorum. Kısayol oluştur diyorum, fakat "kısayol oluşturulamadı. Diskin dolu olup olmadığını kontrol edin." diyor. Diskim dolu değil, 700GB boş alan var. Windows 11 kullanıyorum sorun aşağıdaki görselde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 035857.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 035857.png
    215,5 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba, çalıştır'a açıyorum, "Shell: Appsfolder" yazıyorum, sonra açılan menüden örneğin Minecraft'ı seçiyorum. Kısayol oluştur diyorum, fakat "kısayol oluşturulamadı. Diskin dolu olup olmadığını kontrol edin." diyor. Diskim dolu değil, 700GB boş alan var. Windows 11 kullanıyorum sorun aşağıdaki görselde.
Sağ tıkla Gönder kısmından masaüstüne kısayol oluştur tusunu dene.

Kendimde denedim çalışıyor

Sağ tıkla gönder kısmından masaüstüne kısayol oluştur tusunu dene.

Zaten öyle yapınca bu uyarıyı veriyor.

Microsoft Store'dan indirdiyseniz o yüzden olabilir. Neden bilmiyorum masaüstüne kısayol oluşturmaya izin vermiyor.

Evet öyle indirdim ancak benim bir sorunum daha var Epic Games'te oyun indirdiğim zaman kısayol oluşturu tikliyorum ancak masaüstüne kısayol oluşmuyor sonra üç noktaya tıklayıp yönete basıp kısayol oluştur deyince oyunu açıyor kısayol eklemiyor masaüstüne.

Bunu da deneyebilirsiniz
1737380415240.png

"Dosya konumunu aç"dedikten sonra
1737380492553.png

Uygulamaya sağ tıklayın "daha fazla seçenek göster" kısmına bastıktan sonra "gönder" ve sonra "masaüstü (kısayol oluştur)" kısmına basın.

Bunu da deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2402492
"Dosya konumunu aç"dedikten sonra.
Eki Görüntüle 2402494
Uygulamaya sağ tıklayın "daha fazla seçenek göster" kısmına bastıktan sonra "gönder" ve sonra "masaüstü (kısayol oluştur)" kısmına basın.

Sil yükle yapacağım sonra deneyeyim.

Bunu da deneyebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2402492
"Dosya konumunu aç"dedikten sonra.
Eki Görüntüle 2402494

Öyle bir seçenek çıkmıyor kısayol oluştura basarsamda başlıktaki sorun ortaya çıkıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 165219.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 165219.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı