Çözüldü Windows 11'de klasör dosya aktarımı sırasında yetki yok deniliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oxygen878

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Game Pass üzerinden Rise of the Tomb Raider indirdim. Türkçe yama yüklemek için klasörde kendime yetki veriyorum. Dosyayı içine atacağım zaman yetkim olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
Evet hocam doğru yaptığımdan eminim ama UAC yok ya da ben mi bulamadım.

Dosya/Klasöre sağ tıkladığınızda, sil ve yeniden adlandır seçeneklerinin solunda çembere aldığım işaretler varsa, (sadece 1'indede olabilir.) Yetkiniz yoktur demektir.
Yetkinizi böyle aldığınızdan emin misiniz?
Dosyaya sağ tıkla>özellikler>güvenlik>gelişmiş

Değiştir>seçilecek nesne adını girin.

Burada kullanıcı adınızı yazmanız gerekir.

Uygula ve ardından Tamam'a basın.

Düzenleye basın.

Ve users (PC-ADINIZ\Users) yazan yere tıklayın ve users için izinlerin altındaki "tam denetim" butonunu tikleyin. Ardından uygula ve tamam deyin.
Gösterdiğim adımları yaptığınızdan emin olun. Eğer farklı bir yöntem yaptıysanız bu yöntemide denemenizi öneririm.
Arkadaşlar, Game Pass üzerinden Rise of the Tomb Raider indirdim. Türkçe yama yüklemek için klasörde kendime yetki veriyorum. Dosyayı içine atacağım zaman yetkim olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

Dosyaya sağ tıklayın. Yeniden adlandır ve sil butonlarının solunda UAC işareti varsa yetki almamışsınızdır demektir. Yetkiyi kendinize verdiğinizden veya doğru şekilde verdiğinizden emin misiniz?

Dosyaya sağ tıklayın. Yeniden adlandır ve sil butonlarının solunda UAC işareti varsa yetki almamışsınızdır demektir. Yetkiyi kendinize verdiğinizden veya doğru şekilde verdiğinizden emin misiniz?

Dosya/Klasöre sağ tıkladığınızda, sil ve yeniden adlandır seçeneklerinin solunda çembere aldığım işaretler varsa, (sadece 1'indede olabilir.) Yetkiniz yoktur demektir.
Yetkinizi böyle aldığınızdan emin misiniz?
Dosyaya sağ tıkla>özellikler>güvenlik>gelişmiş

Değiştir>seçilecek nesne adını girin.

Burada kullanıcı adınızı yazmanız gerekir.

Uygula ve ardından Tamam'a basın.

Düzenleye basın.

Ve users (PC-ADINIZ\Users) yazan yere tıklayın ve users için izinlerin altındaki "tam denetim" butonunu tikleyin. Ardından uygula ve tamam deyin.
Gösterdiğim adımları yaptığınızdan emin olun. Eğer farklı bir yöntem yaptıysanız bu yöntemide denemenizi öneririm.

Dosya Ekleri

• 1703413849026.png
    38,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 1703413898523.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 1703413964461.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 26
  • 1703413990741.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 18
  • 1703413825730.png
    23,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 1703413849026.png
    32,9 KB · Görüntüleme: 19
  • 1703414432776.png
    4 KB · Görüntüleme: 32
  • 1703414443820.png
    4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1703414522143.png
    4 KB · Görüntüleme: 26
Çözüm

Hocam teşekkürler işe yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…