Windows 11'de klavyeler geç yazıyor

Hocam bilgisayarınızda tam 13 tane canhost.exe var çok anormal bir sayı 0-2 arası olması lazım. Bana hem Autoruns'ın Logon sekmesinin görüntüsünü atmanız lazım hemde Task Explorer diye bir program var indirin ve indirdiğinizde açıp canhost.exe yazan işlemlerin bilgi panelini buraya atın.

Hala kullanan var mı ki? 💀

Hala kullanan var mı ki? 💀
Task Explorer'ı bulamadım indirip kuramadım.

0850'li hatları pc'de açmam için ekstra bi yazılım. İpCALL aracı gibi ama sil dersen silebilirim sorun eğer ondaysa.

0850'li hatları pc'de açmam için ekstra bi yazılım. İpCALL aracı gibi ama sil dersen silebilirim sorun eğer ondaysa.
Sadece buradan devre dışı bırakın hocam şimdilik.

Task Explorer'ı bulamadım indirip kuramadım.

Logon Sekmesi aşağıda hemen diğerlerini de gönderiyorum.
Burada "Display Settings" olanı da devre dışı bırakalım.

Son düzenleme:
Sadece buradan devre dışı bırakın hocam şimdilik.

Burada "Display Settings" olanı da devre dışı bırakalım.

Hemen devredışı bırakıp inceleyeceğim bakalım tekrar edecekmi sorunum :'(

canhost'ları size göndermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Kendisi Razer ile alakalıymış bu arada.

Dediklerinizi disable yaptım o gün ama sorun halen devam dünden beri yeniden açtım bu akşam pc'yi tekrar etti sorun. :/

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-15 020609.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-15 020609.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Hemen devredışı bırakıp inceleyeceğim bakalım tekrar edecekmi sorunum :'(

canhost'ları size göndermeyi unutmuşum kusura bakmayın. Kendisi Razer ile alakalıymış bu arada.

Dediklerinizi disable yaptım o gün ama sorun halen devam dünden beri yeniden açtım bu akşam pc'yi tekrar etti sorun. :/
Peki güvenli moda girip sorunun devam edip etmeyeceğini kontrol edebilir misiniz?

Eğer sorun hizmetlerden kaynaklanıyorsa diye ilk önce güvenli moddaki durumuna bakalım, eğer sorun güvenli modda olmazsa hizmetlere odaklanırız.

Bu arada ilk başta giriş ekranında klavyeye bir şey olmuyordu ya, peki oturumu kapatıp tekrar parola girerken klavye yine de yavaş mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı