Windows 11'de mavi ekran

Cheed

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 notebook 6gb
İşlemci
amd 7 5800h
Merhaba, 5 6 seferdir mavi ekran alıyorum fakat minidump dosyalarımda sadece 2 tanesi görünüyor dosyaları ekleyeceğim buraya PC bilgilerini de ekleyeceğim yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyaları linki; minidump

Abi neden kimse yardımcı olmuyor? Yardım lazım.

Dosya Ekleri

• 1683427392923.png
    1683427392923.png
    261,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:
Son aldığım hata bu bir süredir almıyordum.

@claus uzun bir süre normal çalışıp ilk defa bu şekilde hata veriyor olması donanımsal mıdır daha önce vermiyordu hiç herhangi bir performans düşüşüde yaşatmıyor normalde sadece arada bu şekilde kasıp kapanıyor.
Daha önceden gerekli açıklamaları yaptım size :)

Tekrar merhaba, bu konuda donanımsal bir sorunum olduğunu düşündüyorduk fakat Lenovo ile iletişime geçtiğim zaman bana kendi sitelerindeki AMD Graphics ve NVIDIA'nin eski sürücülerini kurmamı söylediler. Ekstra olarak chipset driverlarımıda eski sürüme döndürdüler sonrasında hata almadım hiç. Dün tekrar güncellemeyi denedim ekran kartı ve AMD sürücülerini sonrasında hemen hata aldım ve aynı hatalardı. Artık eski sürümleri kullanıyorum hatasız bir şekilde çalışıyor fakat bunu nereye kadar güncellemeden kullanacağım ya da bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Acaba donanımsal bir sorun var ve eski sürümde hata vermeden mi çaılışıyor hiçbir fikrim yok fikirlerinizi merak ediyorum.
kurduğum sürüceüler ekte

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-11_172734909.png
    resim_2023-06-11_172734909.png
    94,9 KB · Görüntüleme: 28
  • resim_2023-06-11_172749724.png
    resim_2023-06-11_172749724.png
    142,4 KB · Görüntüleme: 31
Tekrar merhaba, bu konuda donanımsal bir sorunum olduğunu düşündüyorduk fakat Lenovo ile iletişime geçtiğim zaman bana kendi sitelerindeki AMD Graphics ve NVIDIA'nin eski sürücülerini kurmamı söylediler. Ekstra olarak chipset driverlarımıda eski sürüme döndürdüler sonrasında hata almadım hiç. Dün tekrar güncellemeyi denedim ekran kartı ve AMD sürücülerini sonrasında hemen hata aldım ve aynı hatalardı. Artık eski sürümleri kullanıyorum hatasız bir şekilde çalışıyor fakat bunu nereye kadar güncellemeden kullanacağım ya da bu sorun nasıl çözülür bilmiyorum. Acaba donanımsal bir sorun var ve eski sürümde hata vermeden mi çaılışıyor hiçbir fikrim yok fikirlerinizi merak ediyorum.
kurduğum sürüceüler ekte
BIOS update bekleyeceksin o halde ve güncel OS kullanacaksın her daim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı