Yüklü hepsi. Bir çözüm vardı Windows'ta biyere giriyorduk bişey defteriydi sonra biseyler yapıyorduk unuttum.DirectX end user runtime ve Microsoft Visual C++ hepsini yüklediniz mi ? NET Framework 3.5 yüklü mü ?
- Dosyayı indirin: ReShade 1.1.0 with SweetFX 2.0
- ZIP'ten çıkartın ve setup'ı çalıştırın. "Select Game"den "maxpayne2.exe"i seçin
- Otomatik DirectX versiyonunu tespit edemeyebilir, Direct3D8 seçin.
- "Run MaxPayne 2 Application"a basın. İlk seferde hata verebilir. Bu direkt olarak Steam üzerinden başlatmanız gerektiği anlamına geliyor.
- Eğer yine olmazsa Oyun klasörünün adındaki boşlukları kaldırın, örneğin "SteamApps\Common\Max Payne2"yi "SteamApps\Common\MaxPayne2" yapın.
- Şimdi bu değişikliği AppManifest'e de uygulayın: ..\SteamApps\appmanifest_12150.acf dosyasını açın ve "installdir" kısmını "Max Payne2" yerine "MaxPayne2" yapın. Dosyayı kaydedin.
- Oyununuz açılıyor.
Benim oyun Steam değil sorun olur mu?Bir arkadaş yamayı kaldırarak diğeri de bunları uygulayarak çözmüş:
Aynı maddeleri uygula ve oyunun bulunduğu yeri seç, sıkıntı olmaz.Benim oyun Steam değil sorun olur mu?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.