Windows 11'de Microsoft Defender nasıl kapatılır?

hesenoff44

Picopat
Daha fazla  
RAM
6GB
Ekran kartı
İntel HD Graphics
Anakart
TOSHİBA
İşlemci
İntel pentium 2020M iki çekirdekli 2.40GHz
Selam. Ben Windows 11 yükleyeceğim, bilgisayarım daha önce Windows 10 kuruluyudu ancak Defender yüzünden CPU 100% kullanıyor. Ben Windows 11 ISO düzenleme uygulamasında Defender'i kapatmak olur mu, olursa nasıl yapabileceğimi söyleyebilirsiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben Windows 11 yükleyeceğim, bilgisayarım daha önce Windows 10 kuruluyudu ancak Defender yüzünden CPU 100% kullanıyor. Ben Windows 11 ISO düzenleme uygulamasında Defender'i kapatmak olur mu, olursa nasıl yapabileceğimi söyleyebilirsiniz mi?

NTLite ile yaparsın.

Olmaz fakat kurulduktan sonra bu programı kullanarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Program

Windows 11 yükleyip ondan sonra Defender'ı devre dışı bıraksan daha pratik olmaz mı? Yanlış mı anladım?
Defender üzerinden kapatsa veya devre dışı bıraksa yine de bayağı etkisini görür PC'de rahatlama görür ama tam anlamıyla kapatmak istiyorsa hocalarımın dediği gibi programla yapmalı.

Sakat işler...
Zaten PC nizin W11 i destekliyor olması da mümkün değil. TPM yi vs aşarak, modlayarak kurulum yapacaksınız... Belki bir müddet zoraki, hantal vs kullanacaksınız sonra sorun da çıkacak..

Rasgele yapmadığım bir öneri.... Size en iyi güzel bir Linux gider..

Defender ile hiç işin yoksa;
@hesenoff44 NTLite ile ISO bagladıktan sonra 3 adet mod var hafif olanı seç Defender'i komple kaldır.

Teşekkür ederim mart ayın 9 da Azerbaycan'da harici dil, Azerbaycan dili, matematik sınavım olacak olsun bakarım.

Sakat işler...
Zaten PC nizin W11'i destekliyor olması da mümkün değil. TPM'yi vs aşarak, modlayarak kurulum yapacaksınız... Belki bir müddet zoraki, hantal vs kullanacaksınız sonra sorun da çıkacak.

Rastgele yapmadığım bir öneri... Size en iyi güzel bir Linux gider.

Linux'u ben sevmiyorum.

ChromeOS Flex'te olabilir.

Telefon yazılımı, FRP bypass için Windows lazım.

Olmaz fakat kurulduktan sonra bu programı kullanarak devre dışı bırakabilirsiniz.

Program.

Bu uygulama ile denemiştim fakat bilgisayarı yeniden başlattım güncelleme istedi açılınca bilgisayarım işlemci Pentium olduğu için açılınca daha kötü oldu ekran gidip geldi Windows Gezgini aksiya alındı yeniden format atmak zorunda kaldım.

Windows 11 yükleyip ondan sonra Defender'ı devre dışı bıraksan daha pratik olmaz mı? Yanlış mı anladım?

Geçici ise o da olur fakat bilgisayarı kapatıp açınca yeniden açılıyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim mart ayın 9 da Azerbaycan'da harici dil,

Teşekkür ederim mart ayın 9 da Azerbaycan'da harici dil, Azerbaycan dili, matematik sınavım olacak olsun bakarım.

Linux'u ben sevmiyorum.

Telefon yazılımı, FRP bypass için Windows lazım.

Bu uygulama ile denemiştim fakat bilgisayarı yeniden başlattım güncelleme istedi açılınca bilgisayarım işlemci Pentium olduğu için açılınca daha kötü oldu ekran gidip geldi Windows Gezgini aksiya alındı yeniden format atmak zorunda kaldım.

Geçici ise o da olur fakat bilgisayarı kapatıp açınca yeniden açılıyor.

Bu program ile windows update kapatabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı