tgburak6100 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 1 Haziran 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli Samsung Adata 250 GB SSD Ekran kartı Nvidia GTX 1050TI Anakart Bilinmiyor İşlemci I7-8750H Arkadaşlar merhaba. Discord açtığımda sağ altta bildirim çubuğunda mikrofon simgesi çıkıyor onu nasıl kapatabilirim? Uygulamaların erişimini kapatmak istemiyorum sadece simgeyi kapatmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Discord açtığımda sağ altta bildirim çubuğunda mikrofon simgesi çıkıyor onu nasıl kapatabilirim? Uygulamaların erişimini kapatmak istemiyorum sadece simgeyi kapatmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
ReactionX Decapat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Kapatmak yerine sürükle bırak yaparak diğer kapalı simgelerin yanına koymayı deneyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KS KS tgburak6100 Femtopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 38 1 Haziran 2022 #3 ReactionX dedi: Kapatmak yerine sürükle bırak yaparak diğer kapalı simgelerin yanına koymayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürükle bırak olmuyor kanka. Denedim şimdi. Artı 0 Eksi
ReactionX dedi: Kapatmak yerine sürükle bırak yaparak diğer kapalı simgelerin yanına koymayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürükle bırak olmuyor kanka. Denedim şimdi.