Windows 11'de "PhoneExperienceHost.exe"yi kapatmak

• Konuyu başlatan MHC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 8.966

MHC

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Emekli
Windows 11 son güncellemeden sonra "PhoneExperienceHost.exe" diye bir program sürekli çalışıyor. Görevi sonlandırıyorum bir süre sonra tekrar çalışıyor. İşe yarayan bir şey değilse kalıcı olarak nasıl kapatabilirim?

Windows 11 son güncellemeden sonra "PhoneExperienceHost.exe" diye bir program sürekli çalışıyor. Görevi sonlandırıyorum bir süre sonra tekrar çalışıyor. İşe yarayan bir şey değilse kalıcı olarak nasıl kapatabilirim?

İngilizcem iyi olmadığı için yazıyı tam çözemedim. Türkçe'ye çevirerek yardımcı olabilirmisin?

Neredeyse doğru çeviriyor diyebiliriz. Sorununuz çözüldü mü?
Uyguladım, tekrar çalışıp çalışmayacağını bekleyip gözlemleyeceğim.

Bilgisayarı her kapatıp açtığımda bu uygulamalar çalışmaya başladı. Başlangıçta görünmüyorlar. Bu konuda yardımcı olabilirmisin?

Çözüldü. Nvidia denetim masası 3D ayarlarında tercih edilen grafik işlemci "otomatik seç" olarak ayarlandığında sorun ortadan kalkıyor.

Dosya Ekleri

• GPU.png
    GPU.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 1.278
Son düzenleme:
Uyguladım, tekrar çalışıp çalışmayacağını bekleyip gözlemleyeceğim.

Bilgisayarı her kapatıp açtığımda bu uygulamalar çalışmaya başladı. Başlangıçta görünmüyorlar. Bu konuda yardımcı olabilir misin?

Çözüldü. NVIDIA Denetim Masası 3D ayarlarında tercih edilen grafik işlemci "otomatik seç" olarak ayarlandığında sorun ortadan kalkıyor.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama sen bir kralsın, sistemde mining virüsü var diye kaç tane tarama yaptım. Hiçbirinden bir şey çıkmadı. Rahatladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkes üşenmiş.. bari ben yazayım da lazım olunca yorum işe yarar:

Kod:
run>
cmd>
get-appxpackage *Microsoft.YourPhone* | remove-appxpackage
enter.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı