O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 4 Şubat 2023 #1 PUBG'de oynarken sadece baktığım yönden ses alabiliyorum. Sağdan, soldan, arkadan ses alamıyorum. Windows 10 dönmeden çözebilir miyim bu işi?
PUBG'de oynarken sadece baktığım yönden ses alabiliyorum. Sağdan, soldan, arkadan ses alamıyorum. Windows 10 dönmeden çözebilir miyim bu işi?
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 Ses yöneticisine gir, kulaklığını stereo yap. Artı 0 Eksi
egg bu bizim sarp Picopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 305 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 osmannr dedi: PUBG'de oynarken sadece baktığım yönden ses alabiliyorum. Sağdan, soldan, arkadan ses alamıyorum. Windows 10 dönmeden çözebilir miyim bu işi? Genişletmek için tıkla... bu windows ile alakası yok ses sürücülerini kurun Artı 0 Eksi
osmannr dedi: PUBG'de oynarken sadece baktığım yönden ses alabiliyorum. Sağdan, soldan, arkadan ses alamıyorum. Windows 10 dönmeden çözebilir miyim bu işi? Genişletmek için tıkla... bu windows ile alakası yok ses sürücülerini kurun
KS KS O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.622 Çözümler 1 4 Şubat 2023 #4 egg bu bizim sarp dedi: Bu Windows ile alakası yok ses sürücülerini kurun. Genişletmek için tıkla... Yüklü zaten. Win 10'da problem yoktu 11 geçince başladı. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine gir, kulaklığını stereo yap. Genişletmek için tıkla... Ön jacktan takınca hoparlör olarak görüyor. Bu Windows 10'da böyleydi o zman problem yoktu. Ne değişmiş olabilir ki hocam. Artı 0 Eksi
egg bu bizim sarp dedi: Bu Windows ile alakası yok ses sürücülerini kurun. Genişletmek için tıkla... Yüklü zaten. Win 10'da problem yoktu 11 geçince başladı. 12 taklalı Bmw E60 dedi: Ses yöneticisine gir, kulaklığını stereo yap. Genişletmek için tıkla... Ön jacktan takınca hoparlör olarak görüyor. Bu Windows 10'da böyleydi o zman problem yoktu. Ne değişmiş olabilir ki hocam.