Çözüldü Windows 11'de R5 4600H 0,39 GHz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SerdarSS

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
16Gb
Ekran kartı
GeForce GTX 1650
İşlemci
Amd Ryzen 5
Bu sorunu yeni fark ettim, pil ile kullanıyordum akşam kapattım, bugün tekrar pil ile açtığımda 5 dakika açılmasını bekledim inanılmaz kasarak açılıyordu. CPU hızı 0.39 GHz olarak sabitlemiş kendini yerinden kıpırdamıyor bilgisayar. Yardım amaçlı açmadım konuyu, böyle hataları nasıl olur da düzeltmezler görmezden geliyorlar akıl alır gibi değil. Insider filan varsa aranızda bu sorunu bildirirse sevinirim.

Çözüm
Kendi hata bildirimimi kendim yaptım ve böyle bir sorun yok artık. BIOS ve AMD işlemci güncellemeleri ile bu sorun tarih oldu.
2 ay önce alındı bu laptop kutusunda sıfır garantili, zaten bu durum olduğunda yeniden başlat yaparsan sorun düzeliyor, pilde olsan bile pille sorunsuz kullanmaya devam ediyorsun.

Bu ilk açılışta olduğu zaman can sıkıcı oluyor ve zamanını harcıyor gereksiz yere. Demek ki her hata bildirene adaptörün bozuk denildiği için düzelten yok

Üründe bir arıza var dostum niye anlamıyorsun. İstersen Ubuntu kur kontrol et. Yine aynısı olacak. Ürünün bozuk. Adaptör düştüyse, kablosunda kesilme olduysa, darbe aldıysa bozulabilir 2 ay içerisinde. 2 ay önce aldım bozulmuş olamaz diye bir kaide yok.

Hocam bende Ryzen 3 5300U var boşta pil tasarrufunda bırakırsam 0.60 Ghz'e kadar düşebiliyor bence laptop yazılımınızdan "Lenovo Vantage Asus Armory" güç durumunu kontrol edin.

Kendi hata bildirimimi kendim yaptım ve böyle bir sorun yok artık. BIOS ve AMD işlemci güncellemeleri ile bu sorun tarih oldu.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…