Çözüldü Windows 11'de Realtek Audio Console açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba.

Kulaklarımdaki sorun nedeni ile tiz sesleri daha rahat durabiliyorum ama bu ayarları yapabilmem için Realtek Audio Console'ye ihtiyacım var, fakat kuruyorum, açılmıyor. Bu forumda benzer konuda arkadaşlara yardım edildiğini okudum. Ben de okuduklarımı uygulamak istesem de başaramadım.
Bu konuda yardımınıza çok ihtiyacım var, ama okuduklarımı uyguladığım halde neden yapamadığımı bende anlamadım, gerekirse TeamViewer ile de olsa yeter ki bu sorunum çözülsün, bir daha benzer sorun yaşamayayım.

Yardım edip beni kurtaracak arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum.

Çözüm
Sanırım sonunda sorunu çözdüm sanırım, çok şükür,
Ben sıfırladıktan sonra kaldır da demiştim, sanırım ondan görünmedi ama daha sonra ayni sorun 2019 yılında sorulmuş, çözümü görev yöneticisinden "Realtek HD universal"i etkinleştirmede bulmuşlar ve çözülmüş, ben bilgisayar daha çabuk açılsın düşüncesi ile bunlarun tümünü devre dışı bırakmıştım.
Realtek Audio consolu yeniden kurdum, ve bende etkinleştirdim, bilgisayarı yeniden başlattım, ve nihayet açıldı.
Bu böyle devam edecek mi yoksa yine ayni sorun olacak mı bilmiyorum, çünkü kaydetme seçeneği yok.
@refikilhan Sistem bilgilerini yazın.

Çok teşekkürler
Bu sorundan beni kurtarırsanız çok sevinirim,
Sistem bilgilerimden bazılarını yazıyorum:

Anakart
MSI MPG Z590 Gaming Karbon Wi-Fi
İŞLEMCİ
Intel Core i9-10900KF 20 MB Cache LGA 1200
EKRAN KARTI
ASUS NVIDIA GeForce GTX 960 GDDR5 4 GB 128 Bit

RAM
Corsair Vengeance Pro RGB 16 GB(2x8 GB) DDR4 3600 MHz CL 18

Not: Pardon ben sistem deyince donanım anladım, Windows 11 Pro 64 Bit kullanıyorum.

Son düzenleme:
Buradaki "On-Board Audio Drivers" denediniz mi?

Microsoft'un önerisi:

2024-11-13_12-10-26.png

Ayarlar uygulamalar bolümünde Gelişmiş seçenekler yok dostum, fakat Reaitek Audio Console silinsin istiyorsan bunu Hibit onistaller ile yapabilirim, veya Sistem aygıtlarındaki, Realtek USB Audio'ya da Ses video oyun denetcilerini kaldırabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı