Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.
Bu daha önce yoktu bende yenı güncelleme ile felan geldi galiba görmemiştim. 3 party uygulama ile açılıyo demişlerdi sağol üstadım hatırlattığın için. Sorum çözüme kavuşmultur.
Görev çubuğundaki saate sağ tuş yapın.
Tarihi ve saati ayarla sekmesini seçin
Sistem tepsisinde saati ve tarihi göster sekmesini seçin (ayar butonuyla oynamayın)
Çıkan sekmeye tik koyun