Çözüldü Windows 11'de Saat ve Saniye nasıl gösterilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ertuğ Eroğlu

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin dileklerimle başlıyorum. Windows 10'da saatin yanında gösterdiğimiz saniye, Windows 11'de gösteriliyor mu acaba, bilgisi olan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.
Ayarlar > kişiselleştirme > görev çubuğu > görev çubuğu davranışları'na gidin ve sistem tepsisi saatinde saniyeleri göster seçeneğinin yanındaki bir onay işaretini işaretleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu daha önce yoktu bende yenı güncelleme ile felan geldi galiba görmemiştim. 3 party uygulama ile açılıyo demişlerdi sağol üstadım hatırlattığın için. Sorum çözüme kavuşmultur.

Güncellemeleri yaptım ancak bende hâlâ gözükmüyor bu seçenek.

Windows+r basıp açılan kutucuğa winver yazıp entere bastıktan sonra açılan sayfanın ekran görüntüsünü atar mısınız?

Medya tuşlarının kullanışsızlığı ve bu özellik yüzünden Windows 10'a geri döndüm.
Görev çubuğundaki saate sağ tuş yapın.
Tarihi ve saati ayarla sekmesini seçin
Sistem tepsisinde saati ve tarihi göster sekmesini seçin (ayar butonuyla oynamayın)
Çıkan sekmeye tik koyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…