Çözüldü Windows 11'de ses çıkışı aygıtı ayarlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

futbol topu

Picopat
Ekran Görüntüsü (324).png

Gördüğünüz gibi monitörden kulaklığa almam gerekiyor fakat izin vermiyor sistem. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görev çubuğundaki ses simgesine tıklayın, ordan ses yükselme/kısma yerine gelin. Hemen sağ kısmında bir simge daha var, ses çıkışı seçin yazıyor üzerinde.
Evet çok ciddiyim.

Sorunuz şu; Windows 11'de ses çıkışı aygıtı ayarlanmıyor.
İçerik şu; ... fakat izin vermiyor sistem
Attığınız fotografta yazan da şu; Kişisel bilgisayarınızı kişiselleştirmek için önce Windows'u etkinleştirmelisiniz.

Simple.

Ben halletim fakat, siz ciddi misiniz? onu bende anladım ben adam gibi bir çözüm istemiştim.
Biliyorsanız neden soruyorsunuz o halde?

Windows'u etkinleştirin demek adam gibi çözüm işte daha ne bekliyorsun?

Ne diyelim bilgisayarı su ile yıkayın kedilere verin mi diyelim?

Biliyorsanız neden soruyorsunuz o halde?

Windows'u etkinleştirin demek adam gibi çözüm işte daha ne bekliyorsun?

Ne diyelim bilgisayarı su ile yıkayın kedilere verin mi diyelim?
Sorunu baştan anladım zaten, sorunumu çözmeyi bilmiyorsanız niye konuya mesaj yazıyorsunuz?

(@569801 Dediğini yaparsanız işe yarıyor.)​

''Ne diyelim bilgisayarı su ile yıkayın kedilere verin mi diyelim?'' demek yerine ''Görev çubuğundaki ses simgesine tıklayın, oradan ses yükselme/kısma yerine gelin. Hemen sağ kısmında bir simge daha var, ses çıkışı seçin yazıyor üzerinde.'' Diyebilirdin bu sayede suyunuda israf etmezdin. 😂

@569801 Gibi cevap verebilirsiniz, cevap vermek için cevap vermişsin lütfen bilmediğiniz konulara mesaj yazmayın.

İyi forumlar.😊

Son düzenleme:
Sorunu baştan anladım zaten, sorunumu çözmeyi bilmiyorsanız niye konuya mesaj yazıyorsunuz?

(@569801 Dediğini yaparsanız işe yarıyor.)​

''Ne diyelim bilgisayarı su ile yıkayın kedilere verin mi diyelim?'' demek yerine ''Görev çubuğundaki ses simgesine tıklayın, oradan ses yükselme/kısma yerine gelin. Hemen sağ kısmında bir simge daha var, ses çıkışı seçin yazıyor üzerinde.'' Diyebilirdin bu sayede suyunuda israf etmezdin. 😂

@569801 Gibi cevap verebilirsiniz, cevap vermek için cevap vermişsin lütfen bilmediğiniz konulara mesaj yazmayın.

İyi forumlar.😊

Hocam siz beni övdünüz mü gömdünüz mü anlamadım pek. Ama işe yaradığına sevindim.

Hocam siz beni övdünüz mü gömdünüz mü anlamadım pek. Ama işe yaradığına sevindim.
Övdüm hocam herkes burada saçma saçma kafa bulmuş benimle sadece siz işe yarar bilgi vermişsiniz.

''Gibi cevap verebilirsiniz, cevap vermek için cevap vermişsin lütfen bilmediğiniz konulara mesaj yazmayın.'' Arada virgül var hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı