W11 yüklü bir dizüstü bilgisayarım var. Görseldeki hepimizin bildiği sağ alttaki ses simgesine tıkladığımda bilgisayar anlık (1sn civarı) donuyor. O an video açıksa görüntü donuyor mouse hareket etmiyor vs. hemen düzeliyor ancak yine de rahatsız edici. Çözümü nedir?
W11 yüklü bir dizüstü bilgisayarım var. Görseldeki hepimizin bildiği sağ alttaki ses simgesine tıkladığımda bilgisayar anlık (1sn civarı) donuyor. O an video açıksa görüntü donuyor mouse hareket etmiyor vs. hemen düzeliyor ancak yine de rahatsız edici. Çözümü nedir?
Aynı sorunu yaşıyorum. Tam performansta çalıştırınca da fan sesi rahatsız ediyor. Üzerinde değişiklik olan yapılarında kullandığımda bu sorunu yaşamıyorum. Orijinal Windows 11 Pro da bu sorun var. Cihaz 12. Nesil 4050 kartlı 32 gb ramli bir cihaz
Bu kronik bir sorun ve çözümü hiçbir yerde yok. Herkeste yok sadece bazı şanssız kişilere denk gelmiş gibi. İlk tıklayınca hatta ekranda bir video oynatılıyorsa anlık donuyor. Ama ilk tıklamadan sonra normal şekilde kasmadan açılıyor.
Hocam oraya tıklayınca hızlı erişim menüsü açılıyor evet sistemi ilk açtığınızda ve oraya tıklayınca 1 saniye gibi bir gecikme oluyor fare hareketinde sorun olmuyor. Video donması vs. de yaşamıyorum.
Microsoft bu sorunu ele alacağını söylemişti ilerleyen güncellemelerde düzelebilir.