Bazı oyunlara giremiyorsun birkaç sıkıntısı var ben 10a geri dönmek istiyorum ama dosyalarım gidiceği için geri dönemiyorum bence geçme tam çıkınca gecin.
Hala tam sürümünde çıkmadı, hataları hala mevcut. (kullanmadım ama kullananlar hataları olduğunu söylüyor hep, mesela @Ankarada deniz yok hocamız gibi)
Evet, hataları var. Benim bilgisayarımda uygulamalar görev çubuğunda ortaya tam hizalanmıyor. Sonra görev çubuğunda faremi boş yere getirdiğimde mesela tarih ve saat gözüküyor. Ben de bu kadar hatası var fark ettiğim.
Şu anda çok sayıda hata ve optimizasyon sorunu var. Ryzen işlemci kullanıyorsan sakın geçme. Yükü tüm çekirdeklere eşit dağıttığı için birden fazla CCD ile gelen Ryzen işlemcilerde fps, bazı oyunlarda daha düşük oluyor.
Beta sürümü birkaç buglar harici gayet stabil. Dev sürümüne ise hiç bulaşma derim. Hatalardan dolayı günlük kullandığınız pclere kurmanızı Microsoft bile önermiyor.
Ben Insider beta ilk geldiği günden kurdum sistemi çökertecek yada mavi ekran aldığım hiç bir hata ile karşılaşmadım. Bazı ufak tefek hatalar vardı şu an onlarda düzeldi fakat ben hata almadım diye sizde almayacaksınız diye bir durum yok. Bunun garantisini size kimse veremez.