Windows 11'de sıkıntı var mı?

Merhabalar. Windows 11'de sıkıntı var mı? Optimizasyon sıkıntısı ya da hatalar var mı? Merak ettim.

Hala tam sürümünde çıkmadı, hataları hala mevcut. (kullanmadım ama kullananlar hataları olduğunu söylüyor hep, mesela @Ankarada deniz yok hocamız gibi)

Evet, hataları var. Benim bilgisayarımda uygulamalar görev çubuğunda ortaya tam hizalanmıyor. Sonra görev çubuğunda faremi boş yere getirdiğimde mesela tarih ve saat gözüküyor. Ben de bu kadar hatası var fark ettiğim.

Beta sürümü birkaç buglar harici gayet stabil. Dev sürümüne ise hiç bulaşma derim. Hatalardan dolayı günlük kullandığınız pclere kurmanızı Microsoft bile önermiyor.

Merhabalar. Windows 11'de sıkıntı var mı? Optimizasyon sıkıntısı ya da hatalar var mı? Merak ettim.
Ben Insider beta ilk geldiği günden kurdum sistemi çökertecek yada mavi ekran aldığım hiç bir hata ile karşılaşmadım. Bazı ufak tefek hatalar vardı şu an onlarda düzeldi fakat ben hata almadım diye sizde almayacaksınız diye bir durum yok. Bunun garantisini size kimse veremez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı