Windows 11'de SSD gözükmüyor

cheff920

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci
İ7 13700H
FreeDOS HP laptopa Windows 11 kurmayı deniyorum ama disk görünmüyor. 13. nesil i7 var. Intel’in sitesinden gerekli uygulamayı indirip USB’ye attım. Donanıma uygun olarak gözükmedi.

2 saat sonra tekrar denerken yanlışlıkla bir tuşa basmış olmalıyım; çünkü Windows başka bir depolama alanına kuruldu: 1 TB SSD’ye, ama 30 GB olan bir yere yükledi. Daha sonra oraya da giremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FreeDOS HP laptopa Windows 11 kurmayı deniyorum ama disk görünmüyor. 13. nesil i7 var. Intel'in sitesinden gerekli uygulamayı indirip USB'ye attım. Donanıma uygun olarak gözükmedi.

2 saat sonra tekrar denerken yanlışlıkla bir tuşa basmış olmalıyım; çünkü Windows başka bir depolama alanına kuruldu: 1 TB SSD'ye, ama 30 GB olan bir yere yükledi. Daha sonra oraya da giremedim.

Windows simgesine sağ tık yapıp disk yöneticisi'ne basın ssd orda gözüküyorsa biçimlendirin.

FreeDOS HP laptopa Windows 11 kurmayı deniyorum ama disk görünmüyor. 13. nesil i7 var. Intel’in sitesinden gerekli uygulamayı indirip USB’ye attım. Donanıma uygun olarak gözükmedi.

2 saat sonra tekrar denerken yanlışlıkla bir tuşa basmış olmalıyım; çünkü Windows başka bir depolama alanına kuruldu: 1 TB SSD’ye, ama 30 GB olan bir yere yükledi. Daha sonra oraya da giremedim.
Windows+X basın ve ardından D tuşuna basın açılan Disk Yönetimi panelinden SSD olacaktır SSD sağ tık atıp "Sürücü Harfi ve Yolu değiştir" işaretleyin ve "Değiştir" basıp her hangi bir harfi sürücüye bağlayın.

konu yanlış anlaşıldı herhalde şuanda cihazda Windows yok, halen kurmaya çalışıyorum. Bir yere indirmişim, fotoğraftan sonra update geldi güncellemek için yeniden başladı ve freedos ekranına attı daha sonra Cmd üzerinden sildim bu diski

Dosya Ekleri

• IMG_2866.jpeg
    IMG_2866.jpeg
    263,2 KB · Görüntüleme: 6

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı