Ekran kartları sürücüsü sormadan yükleniyor. Dİğer sürücü güncellemeleri isteğe bağlı oluyor. 2022 olanı varsayılan yapman lazım.
Şuan bu şekilde gözüküyor. Windows update hala kapalı güncellemeyi yapmadım. Naıl varsayılan yapıcam?
Ekran kartları sürücüsü sormadan yükleniyor. Dİğer sürücü güncellemeleri isteğe bağlı oluyor. 2022 olanı varsayılan yapman lazım.
Tekrardan aynı program üzerinden Hide Updates seçeneğini kontrol eder misiniz?Eki Görüntüle 1494120
Şuan bu şekilde gözüküyor. Windows update hala kapalı güncellemeyi yapmadım. Naıl varsayılan yapıcam?
Dediğiniz kısım işaretli ona rağmen güncelleme geliyor.Tekrardan aynı program üzerinden Hide Updates seçeneğini kontrol eder misiniz?
Hide Updates sekmesinde ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz acaba?Dediğiniz kısım işaretli ona rağmen güncelleme geliyor.
Teşekkürler yardımlar için.Hide Updates sekmesinde ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz acaba?
Rica ederim.Teşekkürler yardımlar için.
Link
Bu videodaki ikinci yöntemi uyguladım ve şuan Windows updateden güncelleme gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.