Çözüldü Windows 11'de sürücü güncellemesi nasıl iptal edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

471153

Hectopat
Bu sürücüyü kaldırıp eski sürücüyü kurup duruyorum. Yeni sürücü sorun çıkartıyor. Kendi kendine yüklüyor sistem bu sürücüyü. Kaç kere kaldırdım tekrar yükledi. Bu otomatik olarak yüklemeyi (sadece bu sürücüye özel) nasıl iptal ederim. Komple güncellemeleri kapatmak istemiyorum.

Snapshot_21-10-12_17-05-48.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Güncelleştirmeleri duraklatın ya da Windows Update sürücü kurduğunda aygıt yöneticisinden eski sürücüye dönün. Bir daha yeni sürücü kurmaz.
Güncelleştirmeleri duraklatın ya da Windows Update sürücü kurduğunda aygıt yöneticisinden eski sürücüye dönün. Bir daha yeni sürücü kurmaz.

Çözüm
Ben yeni kurulan sürücüyü diliyor eskisini kuruyordum. Eski sürücüye geri dön dediğimde bir daha yüklemez mi şimdi?

Bende yüklemiyor. Denemekten zarar gelmez.

Çok sağ ol dostum dediğin gibi yaptım. Sende geri yüklenmiyorsa bende de yüklenmez herhalde. Konu çözülmüştür.

Sürücüye geri dön dedikten sonra Windows Update'de güncellemeleri denetle. Eğer yoksa çözülmüştür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı