Windows 11'de taskbar nasıl değiştirilir?

Emir5353

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16gb Ram
1Tb SSD
İntel İ5 14. nesil
RTX4060
Meslek
Öğrenci
Windows 11 taskbarını sevmiyorum ve Windows 7 taskbarına kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Veya yapmamı sağlayacak bir uygulama var mı? Eskilerde böyle bir uygulama indirdiğimde Kaspersky virüs algılayıp silmişti.

Windows 11 taskbarını sevmiyorum ve Windows 7 taskbarına kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Veya yapmamı sağlayacak bir uygulama var mı? Eskilerde böyle bir uygulama indirdiğimde Kaspersky virüs algılayıp silmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğin şey bu videoda vardı ben bulamadım izlersen illaki görürsün

Ben de deniyorum; bakalım; merak ettim :)
@robdocc1
powershell çalıştır kodu:
Kod:
powershell iex(irm r8p.teknixstuff.com)

Denedim bu sefer virüs algılamadı herhalde önceden yanlış bir siteden indirmiştim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğin şey bu videoda vardı ben bulamadım izlersen illaki görürsünüz.

Startallback programını 100 günlük deneme sürümünü bitirdim ama sil yükle yapınca tekrar başlar mı bilmiyorum.

Ben de deniyorum; bakalım; merak ettim :)
@robdocc1
PowerShell çalıştır kodu:
Kod:
powershell iex(irm r8p.teknixstuff.com)

Denedikten sonra sonucu söyleyebilir misin?

Son düzenleme:
Denedim bu sefer virüs algılamadı herhalde önceden yanlış bir siteden indirmiştim.

Startallback programını 100 günlük deneme sürümünü bitirdim ama sil yükle yapınca tekrar başlar mı bilmiyorum.

Söylerim :)

Deneme esnasında direkt Powershell' den download etmiştim. StartAllBack olduğunu inanın hiç fark etmemiştim. Bu bildiğimiz StartAllBack miş. Daha önceden kullanmıştım. Bu güzeldi ama; sırf lisanslı olduğu için sevmemiştim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    868,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Söylerim :)

Deneme esnasında direkt PowerShell'den download etmiştim. Startallback olduğunu inanın hiç fark etmemiştim. Bu bildiğimiz startallback miş. Daha önceden kullanmıştım. Bu güzeldi ama; sırf lisanslı olduğu için sevmemiştim.

Formattan sonra tekrar yükledim ve şu an 5 günü kaldı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı