Rehber Windows 11'de telefonunuzu webcam olarak kullanma

Bilgisayardaki telefon bağlantısı uygulamasına eklemişseniz olmayabilir.

Ayarlar>bluetooth ve cihazlar>mobil cihazlar bölümünden mobil cihazları yönet kısmına eklemeyi deneyin.
O bölüm webcam özelliğini içeriyor çünkü.

Telefondaki Windows bağlantısı uygulamasından bağlantılı hesap seçeneğine tıklayıp yeni bilgisayar ekle yapmayı unutmayın bu kısımla da eşleştirmeden önce.

Ayarlar Bluetooth ve cihazlar a geliyorum mobil cihazlar diye bir yer yok sanırsam sadece Windows 11 de oluyor.

Dediklerinizin aynısını yaptım fakat telefondan baktım izinlerde kamera izni yok, istesem de kamera iznini açamıyorum olmadığı için. Bilgisayarım Windows 10 ondan olabilir mi acaba?
Telefon modeliniz nedir hocam? Uygulamanın kendisi izin istemesi lazım o aşamaya gelince.

Ayarlar Bluetooth ve cihazlar a geliyorum mobil cihazlar diye bir yer yok sanırsam sadece Windows 11 de oluyor.
Hocam öyle bir sekmeden değil, telefon bağlantısı uygulamasını Windows bilgisayara indirip onu açmanız gerekiyor. Store dan indirdiniz mi uygulamayı?

Telefon modeliniz nedir hocam? Uygulamanın kendisi izin istemesi lazım o aşamaya gelince.

Hocam öyle bir sekmeden değil, telefon bağlantısı uygulamasını Windows bilgisayara indirip onu açmanız gerekiyor. Store'dan indirdiniz mi uygulamayı?

Telefonumun modeli Samsung Galaxy S24.
1731337053469.png

Burdan yapmaya çalıştım ama bulamadım başka bir yerdemi acaba?

Telefonumun modeli Samsung Galaxy s24. Eki Görüntüle 2349644
Buradan yapmaya çalıştım ama bulamadım başka bir yerdemi acaba?

Orası değildi ki bakmanız gereken yer. Windows ayarlarından dediğim kısma bakmanız gerekiyordu. Yani bilgisayar ayarlarından bakmanız gerekiyordu.
Ayrıca dediğim bölüm Windows 10'da sistem ayarlarında ayrı bir seçenek olarak var.
Yuvarlak içine aldığım seçenek olabilir.

images.png

Orası değildi ki bakmanız gereken yer. Windows ayarlarından dediğim kısma bakmanız gerekiyordu. Yani bilgisayar ayarlarından bakmanız gerekiyordu.
Ayrıca dediğim bölüm Windows 10'da sistem ayarlarında ayrı bir seçenek olarak var.
Yuvarlak içine aldığım seçenek olabilir.

Eki Görüntüle 2350005

Baktım oradan ekledim yine gelmedi :(. Onun yerine camo diye bir uygulama buldum PC'den Microsoft Store üzerinden indirdim telefondada Play Store dan. Bu uygulamayla da kablosuz bluetoothsuz sadece internetle kolayca kamera kullanabiliyorum kasma donma vs. olmuyor kaliteli, öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı