Windows 11'de TPM 2.0 direkt güncelleniyor mu?

peyamidede

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam olsun. Bir sorum olucak; Faceit ile CS2 oynamak istiyorum ama hile korumasını yüklerken TPM 2.0 istiyor ancak bende TPM 2.0 yok. Sanırım Windows 11'de varmış, ben bunu tam olarak anlamadım. Windows 11'e güncellediğim gibi TPM 2.0 mı olucak? Bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize selam olsun. Bir sorum olucak; Faceit ile CS2 oynamak istiyorum ama hile korumasını yüklerken TPM 2.0 istiyor ancak bende TPM 2.0 yok. Sanırım Windows 11'de varmış, ben bunu tam olarak anlamadım. Windows 11'e güncellediğim gibi TPM 2.0 mı olucak? Bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Hayır anakartınızın TPM 2.0'ı desteklemesi lazım. BIOS'a girin ve bakın.

Anakartınızın modelini yazın ona göre destekliyor mu desteklemiyor mu söyleyelim.

Msinfoda ne yaziyor? Surada:

1746461737573.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı