Metin belgesine herhangi bir isim girebilir misin? Metin belgesinin kısayoluna da olabilir.
evet.Hata sadece bir dosyada mı oluyor?
Dosyayı farklı bir not defteri uygulaması ile açın yada başka bir yere kopyalayın onun dışında klasik şeyler yapmanız gerekebilir
Dosyayı farklı bir not defteri uygulaması ile açın ya da başka bir yere kopyalayın onun dışında klasik şeyler yapmanız gerekebilir.
SFC /scannow
Ve.
Chkdsk /f /r
Komutları gibi.
Farklı bir programla açmanızı önermişim yaptınız mı? Hangi programla ve nasıl tepki verdi?Hocam merhaba konuyu güncelliyorum da. Dediklerinizi yaptım yine hala aynın hatayı alıyorum. Ayrıca tek dosyada değil bütün metin belgelerinde aynı sıkıntı var hiçbir dosyayı açamıyorum.
hocam açabileceğim farklı bır program yokki metin belgesı dısındaFarklı bir programla açmanızı önermişim yaptınız mı? Hangi programla ve nasıl tepki verdi?
Farklı bir programla açmanızı önermişim yaptınız mı? Hangi programla ve nasıl tepki verdi?
Hocam siz en iyisi şu programı yükleyin:hocam açabileceğim farklı bır program yokki metin belgesı dısında
Eki Görüntüle 2378486
Gördüğünüz gibi sadece metin belgesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.