Windows 11'de Valorant geç açılıyor

SaMuRa12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11'e daha 2 3 saat önce geçtim ve Valorant'ın açılışta çok geç açıldığını fark ettim. Bu sorun sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz nedir.

Merhaba, Windows 11'e daha 2 3 saat önce geçtim ve Valorant'ın açılışta çok geç açıldığını fark ettim. Bu sorun sizce neden?

Hocam yükseltme ile geçtiyseniz uygulamaların geç açılması sistemin kararsız çalışması gibi sorunlar olabiliyor.

Windows 11 pişmanlıktır ondan olabilir aynı sorun bende de olmuştu Windows 10'a geçtiğimde herhangi bir sıkıntı yoktu Windows 11 genel olarak optimazyonu kötü bir işletim.

Sistem özellikleriniz nedir?

Cok geç gördüm hocam
GTX 1050 Ti 4 GB.
R5 5600.
16 GB RAM 3200MHz DDR4.

Hocam yükseltme ile geçtiyseniz uygulamaların geç açılması sistemin kararsız çalışması gibi sorunlar olabiliyor.

Anladım teşekkür ederim.

Windows 11 pişmanlıktır ondan olabilir aynı sorun bende de olmuştu Windows 10'a geçtiğimde herhangi bir sıkıntı yoktu Windows 11 genel olarak optimazyonu kötü bir işletim.

2025 de kalkıyor yapacak bir şey yok illaki geçeceğiz.

Cok geç gördüm hocam
GTX 1050 Ti 4 GB.
R5 5600.
16 GB RAM 3200MHz DDR4.

Anladım teşekkür ederim.

2025 de kalkıyor yapacak bir şey yok illaki geçeceğiz.

Sisteminiz Windows 11 için yeterli görünüyor sadece ekran kartınız bir tık düşük ama Valorant zaten işlemci ağırlıklı bir oyun işlemcinizde iyi olduğu için sorun oluşturmaz.

Eğer yükseltme ile geçtiyseniz Format atmanızı öneririm. Temiz kurulumla sorunlarınız düzelecektir diye düşünüyorum.

Evet haklısınız hocam tam bir pişmanlık hiçbir şey kaldırmıyordu PC, Windows 10'a geri geçtim düzeldi ve ayrıca Windows 11 de Valorant açılıyordu fakat Windows 10 açıldı ama sonra ban yedim -_-

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı