Windows 11'de Wi-Fi gözükmüyor

Gneral23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni FreeDOS laptop a W11 kurdum fakat kurarken internet bağlantısı yoktu o yuzden internet olmadan devam ettim şimdi internetim var fakat Wi-Fi gözükmüyor yani direk Wi-Fi'ya bakabileceğim bir yer yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce telefonu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın telefondan mobil erişim noktasını açın ve USB internet paylaşımını aktif hale getirin mobil veriniz olmasa da olur Wi-Fi açık olsa da olur burdaki programı indirin network driverlarını indirin sorununuz çözülecektir bende Windows 8.1e geçtim Wi-Fi yoktu böyle yaptım oldu.

Arkadaşlar merhaba. Yeni FreeDOS laptop a W11 kurdum fakat kurarken internet bağlantısı yoktu o yuzden internet olmadan devam ettim şimdi internetim var fakat Wi-Fi gözükmüyor yani direk Wi-Fi'ya bakabileceğim bir yer yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Windows güncellemelerini var ise Ethernet kablosu ile bağlanarak, yok ise @785475nın tarif ettiği şekilde telefonun internetini USB ile paylaşarak tamamlayınca Wi-Fi'de gelecektir.

Mesela aldığın laptopun modelini atsan bizde hani sürücüsünü bulup sana linkini atsak sende indirip bir şekilde laptopuna aktarsan wifin açılmış olsa ne güzel olurdu.

Bilgisayarda "Ağ ile ilgili sorunları gider" uygulamasını çalıştırmanız gerekiyor. Sorun muhtemelen çözülecektir.

Aynı durumu iş için aldığım 2 adet HP laptop kullanırkende yaşadım, marka ile çok alakası olmuyor Windows sorunlarının.

Ben ASUS TUF 15'te birebir aynı sorunu yaşadım, arkadaşım da aldı aynısını yaşadı. Başka bir arkadaşım Dell aldı hiçbir sorun yaşamadı ben de herhalde ASUS ile alakalı diye düşündüm :)

Windows güncellemelerini var ise Ethernet kablosu ile bağlanarak, yok ise @785475nın tarif ettiği şekilde telefonun internetini USB ile paylaşarak tamamlayınca Wi-Fi'de gelecektir.

Hocam Ethernet kablosunu bilgisayara bağladım ve Windows Update yapmaya başladım böyle yapınca Wi-Fi'da yerine gelir herhalde

ASUS TUF A15 aldın saanırım :)

Lenovo LOQ

Bilgisayarda "Ağ ile ilgili sorunları gider" uygulamasını çalıştırmanız gerekiyor. Sorun muhtemelen çözülecektir.

Hocam onu yapmıştım fakat herhangi bir şey olmadı

İlk önce telefonu USB kablosuyla bilgisayara bağlayın telefondan mobil erişim noktasını açın ve USB internet paylaşımını aktif hale getirin mobil veriniz olmasa da olur Wi-Fi açık olsa da olur burdaki programı indirin network driverlarını indirin sorununuz çözülecektir bende Windows 8.1e geçtim Wi-Fi yoktu böyle yaptım oldu.

Windows Update ile olmazsa bu dediginizi yapacağım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı