Windows 11'de Wi-Fi gözükmüyor

Gneral23

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni FreeDOS laptop a W11 kurdum fakat kurarken internet bağlantısı yoktu o yuzden internet olmadan devam ettim şimdi internetim var fakat Wi-Fi gözükmüyor yani direk Wi-Fi'ya bakabileceğim bir yer yok. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Ethernet kablosunu bilgisayara bağladım ve Windows Update yapmaya başladım böyle yapınca Wi-Fi'da yerine gelir herhalde
Gelir.
Güncelleme esnasında her gerektiğinde PC yi yeniden başlatın.
PC açılınca 3-4 dakika bekledikten sonra Windows Update'ye girerek güncellemeleri tekrar kontrol edin. Tüm güncellemeler tamamlanıncaya kadar aynı işleme devam edin. Wifi gelecektir.

Ek tavsiye : ( Sadece Wifi hakkında değil, ekran kartı vs tüm driverler hakkında.)
Windows update'nin kurduğu driverler eski de olsa sorun yoksa keyfi olarak yeni driverleri kurmayın. Yeni driver'ler stabil olmayabilir.

@Gneral23
- Sonradan Laptop modeli yazdığınızı görünce eksik kalmasın : :)
Windows update tamamlanınca aşağıdaki linke tıklayın.
Önerilen - otomatik güncellemeler... İlerleyin.. ve aşamaları tamamlayın..

Son düzenleme:
Telefonda cihazın marka ve modeli google a yaz, kendi sitesinden driverlardan windows 11 için olan wifi sürücüsünü indir daha sonra telefonu pc ye bağla driverı bul yükle.
Ben bu şekilde yapmıştım

Gelir.
Güncelleme esnasında her gerektiğinde PC yi yeniden başlatın.
PC açılınca 3-4 dakika bekledikten sonra Windows Update'ye girerek güncellemeleri tekrar kontrol edin. Tüm güncellemeler tamamlanıncaya kadar aynı işleme devam edin. Wifi gelecektir.

Ek tavsiye : ( Sadece Wifi hakkında değil, ekran kartı vs tüm driverler hakkında.)
Windows update'nin kurduğu driverler eski de olsa sorun yoksa keyfi olarak yeni driverleri kurmayın. Yeni driver'ler stabil olmayabilir.

@Gneral23
- Sonradan Laptop modeli yazdığınızı görünce eksik kalmasın : :)
Windows update tamamlanınca aşağıdaki linke tıklayın.
Önerilen - otomatik güncellemeler... İlerleyin.. ve aşamaları tamamlayın..
Hocam attiginiz linke tıklayıp işlemleri yaptım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı