Windows 11'de yaşadığım sorunlar!

Bende de BF1'de bir zaman sonra sürekli anlık sert bir drop yaşatıyordu. Windows 10'a geçtim, şu an hiçbir sorun yok
Windows 11'e biraz daha zaman vermek gerekiyor.
Ses sorununu çözdüm Sürücü imzasını devre dışı bırakarak Dolby Atmos driveri ile güncelledim artık ses eskisi gibi sıkıntısız çalışıyor.
Eki Görüntüle 1185897
Nasıl yaptığınızı tam olarak açıklar mısınız?

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Ben de pazartesi yeni laptop almıştım W11 kurdum şu anlik gözüme takilan sorunlar 1 ISO dosyasina çift tiklayip acmak istedigimde farede loading işareti cikiyor, kalıyor. Öyle çözüm bulamadim. Simdilik Daemon Tools kullanıyorum 2. sorun aygit yoneticisinde bütün driverleri kurmama rağmen USB driveri kurulmamis gözüküyor Intel driver asitani indirip denememe rağmen gitmedi. Ünlem işareti ama USB'ler çalışıyor. Bu iki konuda yardimi olacak arkadaş olursa sevinirim.

Bu problem bende de oluyor hocam bazen. Bunun için restart atmanıza gerek yok, görev yöneticisini açın ve "Ayrıntılar" sekmesinden explorer.exe'yi sonlandırın daha sonra "Dosya -> Yeni görev oluştur -> explorer.exe" yazıp tamam deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…