Dediğinizi yaptım hocam ancak olmadı, bunları da indirmeyi denedim fakat yine olmadı.Önce aşağıdaki güncellemeyi yap, sonra yukarıdakileri tekrar dene.
Dediğinizi yaptım hocam ancak olmadı, bunları da indirmeyi denedim fakat yine olmadı.
Hocam konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bende de aynı problem var benim laptop Acer Nitro 5 AN515-58 ama birebir aynı sorun var çözemediğim için tekrar tekrar Windows kurmama rağmen düzelmedi bir çözüm bulabildin mi?
![]()
Windows 11 güncelleme sorunu (yükleme hatası - 0x80070103) - Microsoft Q&A
Bu görseldeki Update sorununu çözemedim yardımcı olabilir misiniz?answers.microsoft.com
Çözüldü: Windows Update yükleme hatası - 0x80070103 hatası
Selam. Böyle bir sorun oluştu. Nasıl çözebilirim? Teşekkürler. PCI\VEN_10DE&DEV_21C4&SUBSYS_873A1043&REV_A1 PCI\VEN_10DE&DEV_21C4&SUBSYS_873A1043 PCI\VEN_10DE&DEV_21C4&CC_030000 PCI\VEN_10DE&DEV_21C4&CC_0300www.technopat.net
Yine olmaz ise sürücüleri elle kurun.
Buradakileri de denedim sürücüyü elle kurdum ama buradaki uyarı asla gitmiyor ve bazen güncelleme var deyip yeniden başlatıyor anlık.
Format at. Aklıma başka bir şey gelmedi.
Bir de benim çözemediğim sıfırdan temiz kurulum dahi yapsam bu problemi alıyor olmam neden kurulum sonrasında onca şeye katlanmak zorunda kalıyorum çözemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.