Windows 11'deki can alıcı hatanız

Başlata "i, I" harflerini yazdığımda başlatın donup kapanması. Donmadan önceki son saniye görüntüsü:

Hocam Insider programına katılıp yükseltme yapsam sıkıntı olur mu?

Galiba diğer güncellemeyi beklieceksiniz.
Öyle yapacağım. Bir yandan da sanal makineye kurup bakacağım.
Hocam Insider programına katılıp yükseltme yapsam sıkıntı olur mu?
O yöntemle yükseltme Microsoft tarafından kapatıldı. İlk mesajımda kullandığım ISO dosyasının linki var. Oradan indirme yaparak güncelleştirebilirsiniz.

Hocam bu ISO dosyasını indirip kurulum yaptıktan sonra bilgisayar temiz olarak mı başlar yoksa önceki programlarım eskisi gibi kalır mı?

Çok garip bir hatayla karşı karşıyayım şuan. Windows 11 insider sürümündeyim ancak başlat menüsü hala Windows 10'a ait. Neden olduğunu bilmiyorum xd

Bu Windows 11 güncellemesini silip tekrardan yükleme şansı var mı?

Bende de eski tasarım vardı. Güncellemesini yapmama rağmen yeni tasarım gelmedi. Ben de Windows dilini İngilizceye çevirdim. Kendi kendine, içinde Microsoft Store'un da olduğu birkaç uygulama güncellendi ve yeni tasarım geldi. Türkçeye geri döndüğümde de kaybolmadı. Denemeni öneririm

İfadeler: MCV
Bende ekran sapıtıp duruyor. Onun yüzünden Windows 10 geri dönmek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…