Windows 11'den 10 lot LTSC geçilir mi?

InqYomin

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia GeForce GTX 1660 Ti
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
2 yıldır 11 kullanıyorum arada 10 kullandım atikliği inanılmaz, ancak neden bilmiyorum oyunlarda aldığım FPS düşük. Hatta OBS Studio ile ekran kaydı alırken PC kasıyordu, 11'e geçince sorunlarımın çoğu düzeldi. Şimdiyse 10'u tekrar denemek istiyorum. Lakin birkaç sorum var;

1- 10 loT LTSC sadece güvenlik güncelleştirmesi alıyormuş, bu doğru mu? (Özellik güncellemesi alması benim için önemli çünkü 10'da iken karşılaştığım hatalardan biri Explorer'ın sürekli çökmesi idi ve bu sanırım iki ay önce bir özellik güncellemesi ile çözülmüş.)

Bir de özellik güncellemesi demişken sanırım 10'dan loT LTSC'ye geçiş yapılabiliyormuş [tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama regedit'teki çeşitli ayarları değiştirerek (atıyorum: Windows 10 Pro 19044 birim) bu yazıyı Windows 10 EnterpriseS olarak değiştirerek işletim sistemini kandırıyoruz ve indiriğimiz loT LTSC ISO'sundaki setup dosyasını çalıştırdığımızda sanki klasik Windows kurarmış gibi geçebiliyormuşuz.] Şimdi benim aklıma şu geldi önce bilgisayarıma 10 kurayım ve tüm güncelleştirmeleri aldıktan sonra dediğim taktikle loT LTSC'ye geçsem olur mu?

2 yıldır 11 kullanıyorum arada 10 kullandım atikliği inanılmaz, ancak neden bilmiyorum oyunlarda aldığım FPS düşük. Hatta OBS Studio ile ekran kaydı alırken PC kasıyordu, 11'e geçince sorunlarımın çoğu düzeldi. Şimdiyse 10'u tekrar denemek istiyorum. Lakin birkaç sorum var;

1- 10 lot LTSC sadece güvenlik güncelleştirmesi alıyormuş, bu doğru mu? (özellik güncellemesi alması benim için önemli çünkü 10'da iken karşılaştığım hatalardan biri Explorer'ın sürekli çökmesi idi ve bu sanırım iki ay önce bir özellik güncellemesi ile çözülmüş.)

Bir de özellik güncellemesi demişken sanırım 10'dan lot LTSC'ye geçiş yapılabiliyormuş [tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama regedit'teki çeşitli ayarları değiştirerek (atıyorum: Windows 10 Pro 19044 birim) bu yazıyı Windows 10 EnterpriseS olarak değiştirerek işletim sistemini kandırıyoruz ve indiriğimiz loT LTSC ISO'sundaki setup dosyasını çalıştırdığımızda sanki klasik Windows kurarmış gibi geçebiliyormuşuz.] şimdi benim aklıma şu geldi önce bilgisayarıma 10 kurayım ve tüm güncelleştirmeleri aldıktan sonra dediğim taktikle lot LTSC'ye geçsem olur mu?

DirectX desteği yok Windows 10'da. Palworld gibi yeni nesil oyunlarda 20%-30% FPS kaybı yaşarsın.
Destekten kastım ileri seviye destek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı