Windows 11'den 10'a geçilir mi?

Hocam ben geçmek ıstıyorum da HDD'deki herseyi silecek mi eger HDD'den kurmaya calisirsam?
Yüklemek için diskteki herşeyi siliyor diye biliyorum bir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
Geçecekseniz yedek alın ayrıca Windows 10 HDD üzerinde bayağı hantal çalışır yüklemeniz halinde çok yavaş çalışabilir.

Yüklemek için diskteki herşeyi siliyor diye biliyorum bir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
Geçecekseniz yedek alın ayrıca Windows 10 HDD üzerinde bayağı hantal çalışır yüklemeniz halinde çok yavaş çalışabilir.
Hocam ben zaten HDD'ye kurmayacağım,SSD'ye kuracağım fakat benim bir USB Belleğim yok. O yüzden USB bellek yerine HDD kullansam,(HDD içine yedek alacağım.).

Hocam ben zaten HDD'ye kurmayacağım,SSD'ye kuracağım fakat benim bir USB Belleğim yok. O yüzden USB bellek yerine HDD kullansam,(HDD içine yedek alacağım.).
Pardon hocam yanlış anlamışım.
HDD'den Windows'u kuracaksınız anladığım kadarıyla yani kurulum için ayrı bir alan ayıracaksanız silinmez diye düşünüyorum yinede kurarken bir bakın.

Pardon hocam yanlış anlamışım.
HDD'den Windows'u kuracaksınız anladığım kadarıyla yani kurulum için ayrı bir alan ayıracaksanız silinmez diye düşünüyorum yinede kurarken bir bakın.
Ben tekrar bunla ilgili konu açayım hocam.

5000 TL'yi ben vermedim zaten,bilgisayarımı topladıktan sonra babam maalesef bana güvenmediği için herşeyi kurun demiş : D. Yapacak bir şey yok.

Bide microsoftun sitesindeki 5,42 GB'lik dosya nasıl çalışıyor?
kesin kesin kendi yaptığınız hataları başkası yapmış gibi gösterip konu açıyor arkadaş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı