Windows 11'den 10'a dosya kaybı olmadan geçme

Kutary

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşlar, benim bu PC'de bir sürü belgem ve oyunlarım var. İnternetim de kötü. 100 GB'lık -120GB'lık oyunlar yüklemiştim ama artık düzgün çalışmıyor. W11 çok kötü. Her zaman kasıyor ve çöküyor. Ben belgelerimi ve oyunlarımı kaybetmeden nasıl Windows 10'a geçebilirim? Bir de belgeler çok önemli. Onları kaybetmemem lazım.

Teşekkür ederim iyi günler.

Çoktan 1 ayı geçti, geri dön seçeneğini kullanamıyorum.

Eğer D diskin varsa oyunları o kısma çekip formatlayabilirsin yalnızca Windows'un olduğu sürücüyü sıfırlayarak.

Merhabalar.

"windows 10 media creation tool" aracını kullanarak bir usb flash içerisine win10 kurup bilgisayarını veri kaybı olmadan tekrardan dilediğin işletim sistemine dönebilirsin, kurulum esnasında seçenekler içerisinde her şeyi sil veya sakla seçenekleri mevcut dilediğin diskin içerisindeki silebilir veya saklayabilirsin kurulum sonrası old.win adı altında bir klasörde senin için belge vs gibi önemli dosyaların saklanacaktır.

Bir D diski yaratıp Steam'den oyunlarını oraya taşı. Belgelerini de oraya taşı. Sonra C Diskinde temiz formatla 11'e geçersin. Sonra Steam'den D diskini tanıtırsın ve oyunlarını tekrar Steam'den C'ye taşıyıp diskini tekrar genişletip tek C diski yaparsın ya da C ve D olmak üzere 2 diskle devam edersin. Eğer yerin yoksa mecbur harici disk kullancan. Yoksa birinden ödünç alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı