Windows 11'den 10'a geçtikten sonra sistem kasmaya başladı

BullShut

Centipat
Daha fazla  
RAM
9 GB
Ekran kartı
Intel (R) UHD Graphics 620
İşlemci
Intel (R) Core(TM) i5-8250U CPU 1.60GHz 1.80GHz
Ben Windows 11 kullanıcısıydım. Oyun oynuyordum, hiçbir problem yoktu. Bilgsiyar biraz yavaşlayınca formatlama isteği duydum ve formatlarken Windows 10 kurdum ama şu anda Windows 11'den daha yavaş ve ana ekranda bile kasıyor. Ne yapmalıyım? Örneğin Windows 11'de iken Google girmesi 1 sn idi, şimdi 10 sn anca açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel sürücüleri yüklü değilse onları yükleyin. Windows Update üzerinden gereklileri yükleyin ve Başlangıç uygulamalarını kontrol edin.

Öncelikle tüm Windows Update güncellemeleri kontrol ediniz. Ardından ekran kartı, işlemci sürücülerini vb. güncelleyin.
Bilgisayarınızda bulunan Microsoft .NET Framework, Microsoft Visual C++ ve DirectX yazılımlarının güncel sürümlerini kullandığınızdan emin olunuz.
Windows+s tuşlarına basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen komut istemi'ne sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır" seçeneği ile açınız. Acılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp enter tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz. Ayrıca buraya bakmanızı: Windows 10'da bilgisayar performansını iyileştirmeye yönelik ipuçları tavsiye ederim. Sorunun devam etmesi halinde başka çözüm yolları sunabilirim.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…