Windows 11'den 10'a geçtikten sonra yüklü programlar kayboldu

Osman Skywalker

Kilopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayarımı Windows 10'dan Windows 11'e yükseltmiştim. Daha sonra Windows 10'a geri döndüm. Windows 10'a geri döndükten sonra program ekle veya kaldırı açtığımda yalnızca 2 programın yüklü olduğunu gördüm (görseli ekledim). Daha önce yapmış olduğum Windows 10 formatlarından sonra böyle bir durum ile karşılaşmamıştım. Sorularım şu şekilde bu durum neden kaynaklanmış olabilir ve bilgisayarı ilk aldığım günkü gibi programların yüklü olduğu haline nasıl getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un sitesinden Windows 10'u indirerek kurulum yaptım

Format ile mi döndünüz?

Format atmışsınız maalesef programları tekrar kurmanız gerekecek.
İlk alındığında kurulu halde gelen programlar hangisiydi bunun tespitini yapabilir miyim? Mesela benim bilgisayarım Acer Nitro 5. Nitro Sense diye bir program var ve klavye üzerinde de bu programı çalıştıran bir tuş var. Görseldeki gibi Windows 10'a dönüş yaptıktan sonra bu program da yoktu ve tuşta çalışmıyordu. Bu programı kendim indirdim kurdum, ancak diğer programlar hangileriydi bunu tespit etmek mümkün müdür?

Son düzenleme:

Windows 11'den 10'a geçiş yaparsan zaten verileri koruma seçeneği aktif olmadığı için programların gitmiştir. Yeniden kurabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…