Windows 11'den 10'a nasıl dönülür?

Lisanslı dönebilir miyim? Ya da direkt dönebilir miyim? Windows 10'a nasıl dönerim? Windows 11 rezalet.
Ayarlarda bulunan kurtarma seçeneklerinde "Geri Dön" adlı bir butonun olması gerekiyor. "Hiçbir şey kaybetmeden" dönüş yapabilirsiniz tabii ki Windows.old klasörünü silmediyseniz. Eğer sildiyseniz iso dosyası indirip kurulum yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Galiba Windows 11'e geçince formatta başka geçiş yöntemi yoktu, eğer lisansınız anakarta gömülüyse Windows 10 kurduğunuzda etkinleşir değilse yani hesaba kayıtlıysa hesabınızı bilgisayara girdiğinde etkinleşir.

Not: Arkadaşlar olabilir tam emin değilim.

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende çok çekiniyordum W11'den 1 hafta oldu geçeli hiçbir sorun yaşamadım tek sorun AMD stutter olayı onunda çözümü az kaldı beta BIOS gelmiş tam olunca hemen yükleyeceğim. Oyunlarda vs hiçbir sorun yaşamadım aksine daha bile akıcı hissi verdi. Sistem genel anlamda daha hızlı. Memnun kaldım.

Ya freedostu Windows 10 keyi yerine 11 almış babam buda kurulu geldi ama kurtulamıyorum
Win 10 hiç yüklü değildi ses ayarları bozuk mikrofon (yankı yapıyor)ve hoparloru her bilgisayarı acinca tekrar açmam gwreikyor ve bir süre sonra can sıkıyor
Windows 10 keyi kursam olabilir mi?
3 haftadır dert oldu başıma çok kinlendim W11e.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı