E ElyOfficial Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Genellikle bilgisayarda oyun oynuyorum ve işim ile uğraşıyorum. sizce Insider programından canary kanalını seçip Win 12'ye geçmeli miyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Genellikle bilgisayarda oyun oynuyorum ve işim ile uğraşıyorum. sizce Insider programından canary kanalını seçip Win 12'ye geçmeli miyim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Çözüm MaveNN 18 Şubat 2025 Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 Dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an.
Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 Dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.244 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 18 Şubat 2025 #2 Windows 12 diye bir işletim sistemi yok. Artı 0 Eksi
KS KS E ElyOfficial Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 MaveNN dedi: Windows 12 diye bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... canary kanalını seçtiğimizde 12 nin demosu kuruluyor diye biliyorum Artı 0 Eksi
MaveNN dedi: Windows 12 diye bir işletim sistemi yok. Genişletmek için tıkla... canary kanalını seçtiğimizde 12 nin demosu kuruluyor diye biliyorum
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.244 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 18 Şubat 2025 #4 Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 Dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an. Artı 0 Eksi Çözüm
Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 Dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an.
KS KS E ElyOfficial Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #5 MaveNN dedi: Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam başka bir forumda böyle bir şey ile karşılaştım gerçek olduğunu sanıp merak ettim. Artı 0 Eksi
MaveNN dedi: Öyle bir şey yok hocam Gördüğünüz kaynak fake olabilir bir sürü "Windows 12 dev ISO" diye sızdırılmış yalandan siteler var daha Windows 11 taze bile şu an. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam başka bir forumda böyle bir şey ile karşılaştım gerçek olduğunu sanıp merak ettim.