SensOuma
Hectopat
Uzun zamandır Windows kullanıcısıyım. Linux'a geçiş yapmak istiyorum ama gözüme çok karışık geliyor. Çok fazla seçenek olduğu için hangisine geçeceğim hakkında bir bilgim yok. Linux'a geçme amacım ise daha çok kişiselleştirilebilir ve sistemi yormadan çalıştırması. Herhangi bir şekilde kod vs yazmayacağım. Herhangi bir dağıtıcıyı kurduğumda bir sorun olursa üstesinden nasıl geleceğimi bilmiyorum. Oyun kısmına gelirsek Windows kadar optimize olmadığını duydum ama yine de oynatacağını düşünüyorum. Arkadaşım Linux Mint kullanıyor çok tavsiye etti bir göz attım ve gerçekten harika görünüyor. Benim geçmek istediğim işletim sistemi sade, basit, karışık bir arayüzü olmayan bir işletim sistemi. Yeni geçenler için Ubuntu ve Mint en iyi tercih deniyor ama bilmiyorum, size danışmak istedim. Önerilerinizi, kurduğumda sorun olursa nasıl çözebileceğim hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Linux hakkında bir cahilliğim olduysa affedin. Sistemimi de aşağıya bırakıyorum uyumlu olarak çalışacağını düşünüyorum. İyi Sosyaller.
i5 11300H.
GTX 1650.
2x8 RAM.
512 GB SSD.
i5 11300H.
GTX 1650.
2x8 RAM.
512 GB SSD.
Son düzenleyen: Moderatör: