erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #11 Kamtasya dedi: Ona bakılırsa Windows 11 5GB üzeri kullanıyor sorun olmaz Pop!_OS kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın kolay gelsin.
Kamtasya dedi: Ona bakılırsa Windows 11 5GB üzeri kullanıyor sorun olmaz Pop!_OS kurmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın kolay gelsin.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #12 erengore dedi: Güle güle kullanın kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hey birkaç sorum olacak.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #13 Kamtasya dedi: Hey birkaç sorum olacak. Genişletmek için tıkla... Buyurun.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #14 erengore dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Bunu eski laptoptan söktüğüm HDD'ye kurmak istiyorum tail OS gibi tak çalıştır vari bir şey yapılabilir mi?
erengore dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Bunu eski laptoptan söktüğüm HDD'ye kurmak istiyorum tail OS gibi tak çalıştır vari bir şey yapılabilir mi?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #15 Kamtasya dedi: Bunu eski laptoptan söktüğüm HDD'ye kurmak istiyorum tail OS gibi tak çalıştır vari bir şey yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki. HDD'ye kurarsınız. Oyun oynayacağınızda da takarsınız. Oynamayacağınızda da çıkarırsınız.
Kamtasya dedi: Bunu eski laptoptan söktüğüm HDD'ye kurmak istiyorum tail OS gibi tak çalıştır vari bir şey yapılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki. HDD'ye kurarsınız. Oyun oynayacağınızda da takarsınız. Oynamayacağınızda da çıkarırsınız.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #16 erengore dedi: Tabii ki. HDD'ye kurarsınız. Oyun oynayacağınızda da takarsınız. Oynamayacağınızda da çıkarırsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara GRUB kurmak istemiyorum.
erengore dedi: Tabii ki. HDD'ye kurarsınız. Oyun oynayacağınızda da takarsınız. Oynamayacağınızda da çıkarırsınız. Genişletmek için tıkla... Hayır bilgisayara GRUB kurmak istemiyorum.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #17 Kamtasya dedi: Hayır bilgisayara GRUB kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onların hepsini GRUB dahil işte HDD'ye kuracaksınız. Sisteme HDD takıldığında sistem GRUB'u görür. Takılı olmadığında ise görmez.
Kamtasya dedi: Hayır bilgisayara GRUB kurmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Onların hepsini GRUB dahil işte HDD'ye kuracaksınız. Sisteme HDD takıldığında sistem GRUB'u görür. Takılı olmadığında ise görmez.
KS KS Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #18 erengore dedi: Onların hepsini GRUB dahil işte HDD'ye kuracaksınız. Sisteme HDD takıldığında sistem GRUB'u görür. Takılı olmadığında ise görmez. Genişletmek için tıkla... Aslında ileride alırsam laptopa kuracağım şimdilik pop_os! U sanal makinede test edeceğim.
erengore dedi: Onların hepsini GRUB dahil işte HDD'ye kuracaksınız. Sisteme HDD takıldığında sistem GRUB'u görür. Takılı olmadığında ise görmez. Genişletmek için tıkla... Aslında ileride alırsam laptopa kuracağım şimdilik pop_os! U sanal makinede test edeceğim.