alhan Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 Windows 11'den Win10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi?
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:04
Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:04
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan kurulum yaparsanız silinir yükleme yardımcısı ile silinmez içiniz rahat olsun.
alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan kurulum yaparsanız silinir yükleme yardımcısı ile silinmez içiniz rahat olsun.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 14 Temmuz 2023 #4 b33rch dedi: Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:04 Genişletmek için tıkla... Hocam olayı ters anlamışsınız ya da konu sahibi ters yazmış siz tahmin etmişsiniz.
b33rch dedi: Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 4:04 Genişletmek için tıkla... Hocam olayı ters anlamışsınız ya da konu sahibi ters yazmış siz tahmin etmişsiniz.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 14 Temmuz 2023 #5 alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer siz Windows 10'dan 11'e bir güncelleme yapmış ve üzerinden on gün geçirmemişseniz Ayarlar'dan geri dönebiliyorsunuz. Aksi takdirde silinir. Bir USB alın, yedekleyin.
alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer siz Windows 10'dan 11'e bir güncelleme yapmış ve üzerinden on gün geçirmemişseniz Ayarlar'dan geri dönebiliyorsunuz. Aksi takdirde silinir. Bir USB alın, yedekleyin.
Olympic_Omelette Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri NZXT H9 ELITE / Ryzen 7 7700X / ARCTIC LF3 360 / GIGABYTE RTX 3060TI / GIGABYTE x670 X AX v2 / CORSAIR Force MP600 PRO 2TB / GSKILL S5 2x16 DDR5 / CORSAIR RM1000x Shift | To Be Upgraded... Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #6 alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Silinir, downgrade işlemi olduğu için öyle maalesef. Bilgisayarı baştan kurmanız gerekiyor. External bir sürücüye yedeklemeniz gerekir.
alhan dedi: Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi? Genişletmek için tıkla... Silinir, downgrade işlemi olduğu için öyle maalesef. Bilgisayarı baştan kurmanız gerekiyor. External bir sürücüye yedeklemeniz gerekir.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #7 427036 dedi: Hocam olayı ters anlamışsınız ya da konu sahibi ters yazmış siz tahmin etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım?
427036 dedi: Hocam olayı ters anlamışsınız ya da konu sahibi ters yazmış siz tahmin etmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım?
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Temmuz 2023 #8 b33rch dedi: Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan Windows 11'e geçersem olanı demişsiniz.
b33rch dedi: Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan Windows 11'e geçersem olanı demişsiniz.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 14 Temmuz 2023 #9 b33rch dedi: Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım? Genişletmek için tıkla... Hocam 11'den 10'a geçmek istediğini belirtmiş konu sahibi.
b33rch dedi: Siz uyarınca tekrar okudum ama aynı şeyi anladım. Ne anlamalıydım? Genişletmek için tıkla... Hocam 11'den 10'a geçmek istediğini belirtmiş konu sahibi.
b33rch Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 402 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #10 Ha pardon kusura bakmayın dalmışım. Teşekkürler.