Windows 11'den Win10'a geçersem dosyalarım silinir mi?

Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4:04

Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi?

Sıfırdan kurulum yaparsanız silinir yükleme yardımcısı ile silinmez içiniz rahat olsun.

Hatırladığım kadarıyla orijinal siteden yüklenen Windows 11 yükleyicisi size bunu soruyor ve siz de seçiyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4:04

Hocam olayı ters anlamışsınız ya da konu sahibi ters yazmış siz tahmin etmişsiniz.

Windows 11'den Windows 10'a geçmek istiyorum ama dosyalarım silinir diye korkuyorum. Silinir mi?

Eğer siz Windows 10'dan 11'e bir güncelleme yapmış ve üzerinden on gün geçirmemişseniz
Ayarlar'dan geri dönebiliyorsunuz. Aksi takdirde silinir.
Bir USB alın, yedekleyin.

Silinir, downgrade işlemi olduğu için öyle maalesef. Bilgisayarı baştan kurmanız gerekiyor. External bir sürücüye yedeklemeniz gerekir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı