Windows 11'den Windows 10'a dönülür mi?

Joshua Graham

Hectopat
Yer
Ganton
Daha fazla  
1 yıldır Windows 11 kullanıyorum. Ara sıra çeşitli sorunlar yaşadığım için 10'a geçmek istiyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Geçilebilir mi?

Başlarda sorun vardı ama artık Win 10'a göre daha stabil bile denebilir aslında. Sorununuz nedir? Belki sisteminizle yahut sürücülerle veya güncellemelerle ilgilidir.
Ara kısmında bazen internet yokmuş gibi arama yapamıyorum. Bunun gibi çeşitli sorunlar yaşıyorum bunun dışında sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum açıkcası.

Ara kısmında bazen internet yokmuş gibi arama yapamıyorum. Bunun gibi çeşitli sorunlar yaşıyorum bunun dışında sistemden kaynaklandığını düşünmüyorum açıkcası.
Galiba 10 günü geçtikten sonra ayarlardan olmuyor diye biliyorum şu video'yu izlemeni tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Başlat aramasından söz ediyorsanız arama ayarlarını bir kontrol edin de Win 10-11 ile alakalı bir durum değildir o.

Galiba 10 günü geçtikten sonra ayarlardan olmuyor diye biliyorum şu video'yu izlemeni tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öyle uğraşmak yerine direkt Win 10 kurabilir. En azından daha stabil olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı