Windows 11'den Windows 10'a dönüş

Format attıktan sonra da silinmiyor mu zaten oyunlar? Kusura bakmayın bu arada çok anlamam bu işlerden o yüzden soruyorum anlamışsınızdır zaten

USB ile format atmakla sistemi sıfırlamak aynı şeyler değil. USB'den atılan format her zaman en sağlıklısıdır.

USB bellek varsa kesinlikle temiz kurulum. USB bellek yoksa o videoyla yapabilirsiniz. İlla sorun çıkacak diye bir şey yok.

min 8 GB USB bellek almak ne akdar zor olabilir her yerde mevcut o zaman harcamışken USB temin edip format atmalı. Sonra mavi ekran yedim diye konu açmaya vakit harcamasın. :)

Min 8 GB USB bellek almak ne akdar zor olabilir her yerde mevcut o zaman harcamışken USB temin edip format atmalı. Sonra mavi ekran yedim diye konu açmaya vakit harcamasın. :)

USB bellek almak herkes için kolay olmayabilir. Windows 11'den Windows 10'a Windows 10 aracıyla geçerse mavi ekran garantili diye bir şey yok.

USB bellek almak herkes için kolay olmayabilir. Windows 11'den Windows 10'a Windows 10 aracıyla geçerse mavi ekran garantili diye bir şey yok.

Mavi ekran yer demedim. Windows 10 USB temiz format %1 ise bahsettiğiniz yöntem %10'dur ben o kadar oyun indiricem kurulum yapacağım USB alırdım kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı