Arkadaşlar benim PC Windows 11 ve TPM hatası veriyor. Windows 10'a geçmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Ya da Windows 10'a geçeyim ama PC'deki hiçbir şey oyun dosya vs. silinmesin. Nasıl yapabilirim? yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey silinmeden Windows 10'a nasıl geçebilirim?
Windows 10 aracı ile bu bilgisayarı yükselt derse geçebilir ama sağlıklı olmaz. Doğrusu USB ile yapmak. Arkadaş, hiçbir şeyin silinmemesini istediği için Windows 10 aracı ile geçmeyi deneyebilir.
Windows 10 aracı ile bu bilgisayarı yükselt derse geçebilir ama sağlıklı olmaz. Doğrusu USB ile yapmak. Arkadaş, hiçbir şeyin silinmemesini istediğini için Windows 10 aracı ile geçmeyi deneyebilir.
Sen Windows 10 aracı ile yükseltmeyi dene. Hata verirse söyleyebilirsin. Lisans anahtarı lazım yükseltmen için. Orijinal değilse ve korsan lisans anahtarı olursa gene yapabilirsin diye biliyorum. En azından ben yapabiliyorum.
Sen Windows 10 aracı ile yükseltmeyi dene. Hata verirse söyleyebilirsin. Lisans anahtarı lazım yükseltmen için. Orijinal değilse ve korsan lisans anahtarı olursa gene yapabilirsin diye biliyorum. En azından ben yap