Windows 11'den Windows 10'a dosyalar kaybedilmeden nasıl geçilir?

Yiğitcore

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC Windows 11 ve TPM hatası veriyor. Windows 10'a geçmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Ya da Windows 10'a geçeyim ama PC'deki hiçbir şey oyun dosya vs. silinmesin. Nasıl yapabilirim? yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey silinmeden Windows 10'a nasıl geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı yükselt tıkladın mı? Windows 10'u indirmesi lazım.
Bu win 10 kurulumuna girdi

Size yazacağım, umarım anlarsınız.

• Windows 10 aracını buradan indir:
  • https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=691209
  • Çift tıkla, yönetici olarak çalıştır.
  • Güncelleştirmeleri denetleyecektir, denetlesin.
  • Ne yapmak istiyorsunuz diye sorunca, bu bilgisayarı yükselt tıklayacaksın.
  • Windows 10 indiriliyor yazacak.
  • Windows 10 indirilmesi doğrulanıyor falan yazacak.
  • Güncelleştirmeleri denetleyecek. Sonra, yüklemeye hazır diyecek. Yükle tuşuna basacaksın.
  • Mavi bir Windows 10 yükleniyor ekranı çıkacak.
  • %100 olduğu zaman seni tekrar Windows kuruluyor ekranına atacak.
  • Biraz bekleyin diyecek.
  • Sonrası normal Windows kurulumu. Dil ve bölge seçeceksin.

İçindekiler gidiyor mu bilgisayarın

Ama bana kesin çözüm lazım bu kesin çözüm mü?

Windows 10'a geri dönmek için kesin çözüm USB ile kurulum yapmak. Dediğim gibi, oyunlarınızı ve her şeyi D diskine atınız. Disk biçimlendir ekranı gelince sadece C diskini biçimlendirirsiniz. Benim dediğim yöntem fazla sağlıklı değil ama dosyaları tamamen saklamak için en iyi bir seçim.

İçindekiler gidiyor mu bilgisayarın?

Hayır, isteğe bağlı sana soracak. Dosyalarımı sakla dersen asla silinmez.

Windows 10'a geri dönmek için kesin çözüm USB ile kurulum yapmak. Dediğim gibi, oyunlarınızı ve her şeyi D diskine atınız. Disk biçimlendir ekranı gelince sadece C diskini biçimlendirirsiniz.

Peki USB ile yaparsam yine bir şey silinmeden yapabilir miyim?

Windows 10'a geri dönmek için kesin çözüm USB ile kurulum yapmak. Dediğim gibi, oyunlarınızı ve her şeyi D diskine atınız. Disk biçimlendir ekranı gelince sadece C diskini biçimlendirirsiniz. Benim dediğim yöntem fazla sağlıklı değil ama dosyaları tamamen saklamak için en iyi bir seçim.

Bak korkuyorum bilgisayara bişey olacak diye bu orjinal windows 10 mu yani sonra bilgisyara bişey olmasın

Bak korkuyorum bilgisayara bişey olacak diye bu orjinal windows 10 mu yani sonra bilgisyara bişey olmasın
Ne gülüyon reis

Bak korkuyorum bilgisayara bir şey olacak diye bu orijinal Windows 10 mu yani sonra bilgisayara bir şey olmasın.

Hayır, bilgisayarını bozmaya çalışacak birisi değilim. Orijinal Microsoft tarafından sağlanan bir yükseltme aracıdır. Bir sıkıntı olmaz. Buradan kendin indirebilirsin, ben daha kolay olması için öyle attım.

Arkadaşlar benim PC Windows 11 ve TPM hatası veriyor. Windows 10'a geçmeden bu sorunu nasıl çözebilirim? Ya da Windows 10'a geçeyim ama PC'deki hiçbir şey oyun dosya vs. silinmesin. Nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Hiçbir şey silinmeden Windows 10'a nasıl geçebilirim?

USB Windows'u yaz oyunlarının kurulu olduğu diski silme tabii Windows'un kurulu olduğu yerde değilse.

Biş

Hayır, bilgisayarını bozmaya çalışacak birisi değilim. Orijinal Microsoft tarafından sağlanan bir yükseltme aracıdır. Bir sıkıntı olmaz. Buradan kendin indirebilirsin, ben daha kolay olması için öyle attım.

https://www.microsoft.com/tr-tr/sof...parsan daha temiz ve kararlı olur. [/QUOTE]
http://Hani bu bilgisayar kontrol e...n bana Windows 10 kursan olur mu ben yapamam.

Evet, böyle yaparsan daha temiz ve kararlı olur.

Neden bilgisayarcıya 50 TL verdin? Şu an senin USB yok mu?
var ama bilmiyorum kurmayı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı