Çözüldü Windows 11'den Windows 10'a geçince "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

west00nn

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Gtx1080
İşlemci
Ryzen 5
Arkadaşlar Windows 11'den Windows 10'a geçiş sağladıktan sonra 10 dakika da bir mavi ekran yemeye başladım. Bu bilgisayarımı aldıktan sonra da olmuştu tamircinin nasıl yaptığını hatırlamıyorum. Her mavi ekran durdurma hatasının kodu ise her seferinde farklı fakat en çok "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası var. Anlayan biri yardımcı olabilir mi çözemiyorum hiçbir şekilde.

Merhaba, aşağıda linkini paylaştığım konuda çözüm sağlanmış. Faydalı olabilir orayı da kontrol edin isterseniz.

Arkadaşlar Windows 11'den Windows 10'a geçiş sağladıktan sonra 10 dakika da bir mavi ekran yemeye başladım. Bu bilgisayarımı aldıktan sonra da olmuştu tamircinin nasıl yaptığını hatırlamıyorum. Her mavi ekran durdurma hatasının kodu ise her seferinde farklı fakat en çok "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası var. Anlayan biri yardımcı olabilir mi çözemiyorum hiçbir şekilde.

@claus hocam burada mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
@claus hocam burda mısınız
Evet.
Dosyaları yolla.

Evet.
Dosyaları yolla.

Çözdüm hocam format attım. Teşekkür ederim.

Evet.
Dosyaları yolla.
Ben hatayı gene aldım minidump dosyalarını yollayım mı ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı