Arkadaşlar bugün İtopya'dan yeni bir sistem aldım ancak Windows 11 kurmuşlar, ben Windows 10 kullanmak istiyorum. Windows 10'a nasıl geçeceğim? Flash belleğe falan ihtiyacım var mı? Flashla uğraşmadan Windows'u indirerek kurmak güzel olurdu.
Arkadaşlar bugün İtopya'dan yeni bir sistem aldım ancak Windows 11 kurmuşlar, ben Windows 10 kullanmak istiyorum. Windows 10'a nasıl geçeceğim? Flash belleğe falan ihtiyacım var mı? Flashla uğraşmadan Windows'u indirerek kurmak güzel olurdu.
Güncelleme ile olsaydı belki güncellemeyi kaldırırdınız hocam. Fakat direk 10'a bu şekilde dönemiyorsunuz diye biliyorum. Flash falan lazım yani.
Pff hocam ne olacak şimdi flash işleriyle uğraşmak istemiyordum. Yapay zeka, flash bellek kullanmadan Windows 10 ISO dosyasını bilgisayara indirip Windows 11 üzerinden doğrudan kurulum yapabilirsin diyor.
Hocam bunu yapmak hiç zor değil USB bellek zorunlu değil. Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin (ISO Dosyası) sitesinden aracı indirip basitçe kurabilirsiniz. Yapay zeka doğru demiş yani.Pff hocam ne olacak şimdi flash işleriyle uğraşmak istemiyordum. Yapay zeka, flash bellek kullanmadan Windows 10 ISO dosyasını bilgisayara indirip Windows 11 üzerinden doğrudan kurulum yapabilirsin diyor.
Hocam 10'dan 11'e öyle yükseltilir fakat 11'den 10'a öyle inilmez. Flashh belleksiz yöntemler var fakat uğraştırır yüksek ihtimal. Çevrenizde vesaire belleği olan varsa belki isterseniz yarım saat eğer internet falan iyiyse halledersiniz diye düşünüyorum. Hani sisteminizde kötü değildir diye düşnüyorum, İtopya'daki en kötü sistem bile gayet iyi sistemler. Hele hele Windows 10'un desteği bitmeye yakınken geçmeye gerek yok bence hocam.
En iyisi ve en temizi format atıp Windows 10 eğer çok istiyorsanız kurmak olur. Hem sorunsuz kullanım için hem rahatlık için.
Hocam bu sistem Windows 11'i rahatça çalıştırır ama Windows 10 istiyorsanız kurabilirsiniz.Ryzen 5 7500F ASUS 9060 XT 16 GB kart, ASUS B650M-R var. Windows 11 için herhalde uygundur ama Windows 11 önerilmiyor diye duymuştum. Önceki sistemimde Windows 10'a alıştım bu gözüme telefon gibi geldi.
Hocam bu sistem Windows 11'i rahatça çalıştırır ama Windows 10 istiyorsanız kurabilirsiniz.
Windows 10 biraz daha stabil çalışır ve performansta pek fark olmasa biraz daha artar.Hocam çalıştırmasından öte performans düşürür mü? Yani Windows 10 da daha rahat olur mu sistem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.