Windows 11'den Windows 10'a geçmek mantıklı mı?

Cevap veriyorum çok güçlü sistemin olmasına Rağmen EVET diyorum. W10 desteği de bitmeyecek o yüzden geçmek mantıklı 11 de bazı hatalar hala giderilemedi.

CPU i7 4770/2x8GB ram/h81m-k/rx570
Sonra bu sistemi aşağıdakine güncelledim.
CPU 5600/4x16GB ram/b550 ds3h/rx570
Eve yeni CPU mobo ve RAM aldım.
CPU 9800x3d/2x16GB ram/x870 toma/rx6800

4770 sistemde bile W11 kullandım Rufus'la TPM bypass edip. Diğer sistemlerde de W11 kullandım.

Windows 10'da aldığım droplar, WattMan'lar, çökmeler...

Windows 11 de sadece 2 ya da 3 defa WattMan aldım. O da en son 2 yıl falan önceydi.

FPS'lere gelelim çok da fark etmedi. Çok fark etmedi derken ölçülebilir fark etmedi yani en hızlı oyunlarda 3-5 FPS belki. Cyberpunk'da W11 daha iyi FPS verdi.

Kısaca eskiye olan romantizminizi, nostaljinizi anlayamıyorum.

Sisteminizi düşük görüyorsanız chris titus winutil ile gereksizleri kırpın, SSD diskinizin optimizasyonlarını yapın, gereksiz servisleri kaldırın hayata devam edin.

W11 de 24H2 ile gelen özelliklerde birkaç sorun var doğru. Ekran alıntısı yamulmuş. Sfc scannow çalışıyor mu emin değilim. Ama bunlar oyun oynayan adamın problemleri değil.

W12 çıkınca 12'ye vurup 11 övülecek sanırsam.

Windows 3.1 Win95 95SE 98 98SE bu dönemlerden geliyorum. Tek es geçilmesi gereken Windows Vista oldu. Vista zamanından önce çıktı belki de çünkü getirdiği yenilikler 7 8 10 devam edip gitti.

Üst düzey sistem varsa Windows 11 kullanmaya mecbursun gelen güncellemelerden dolayı.

3060 Ti var 5 5600G işlemci.

Sorun yaşıyorsanız geçin. Windows 11'in düzeltilmesi sandığımdan uzun sürecek anlaşılan bir yerlerde söylentiler vardı Windows 12 gelecek diyorlardı ne oldu

Önümüzdeki sene ekim aylarında galiba o ekim ayında Windows 10 desteği kesilecek o zaman gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı