Windows 11'den Windows 10'a geri dönmek mantıklı mı?

areZ

Hectopat
Daha fazla  
Önceden Windows 10 kullanıyordum 1 hafta önce temiz kurulumla Windows 11'e geçtim hala ağır bir oyunda performansı test etmedim ama genel olarak hiçbir şey değişmemiş gibi sadece arada durduk yere PC donuyor sizce daha 10 gün geçmemişken Windows 10'a geri dönmeli miyim?

930MX kullanan arkadaşımla eş zamanlı olarak Windows 11'e geçmiştik dün bilgisayarında ekran kartı driverıyla alakalı bir problem yaşadı ve Windows 11'e geçtiğine pişman olduğunu oyunlarda performansının düştüğünü söyledi yaşadığı driver sorununu bu sabah bende durduk yere yaşadım Windows 11'le alakalı bir problem olabilir mi daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı Windows 10'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk windows 11'e geçtiğimde (geçen yaz) çok beğenmiştim.
sonra güncellemelerle şarj olayı rezalet oldu güncellemelerle performans yer yer düzelse de o hantallaşmayı karman çorman olmayı hissettim.

geçen ay windows 10 kurdum 0'dan yedeksiz medeksiz ayarladım her şeyi dünya varmış
bluetooth-wifi çok hızlı bağlanıyor 2 bölüm türk dizisini laptop bataryasıyla izlemek falan resmen pc kullandığımı hissetmeye başladım.

özetle; windows 11'e geçmek için çok çok erken 1 yılda alabildikleri yol sıfır(0) ve boz-güncellemeyle düzelt stratejisiyle geliştirmeye devam ederlerse muhtemelen seneye de windows 11'e geçmek için çok erken olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı